Cum sa nu! Este o varsta chiar bună. Acum depinde de tine daca te descurci sa iti faci o relatie.
Buna.Evident ca are rost sa incerci.Viata nu se termina la 23 de ani. Poti incerca la orice varsta vrei tu, nu trebuie sa iti pui singur astfel de piedici din gandire.Societatea ne indobitoceste si baga pe gat ideea ca trebuie sa faci anumite lucruri, sa ai nu stiu ce realizari etc pana la o anume varsta, altfel esti ciudat, neconform etc. Nimic mai eronat! Fiecare trebuie sa isi respecte propriul ritm in care decurge treaba. Apoi, niciun om cu bun simt nu face ce a descris personajul anonim mai sus. Daca esti un nesimtit care doar cauta sex si o da superficial, fix asta gasesti/primesti, plus vreo posibila boala cu transmitere sexuala.
Daca la 22 de ani nu ai avut relatie ce este asa o tragedie? Sunt persoane care la 50 de ani sunt inca virgini sau virgine si nu au avut niciodata pe nimeni, e de ăia ce mai zici? Tu la 22 de ani esti înca tînar, cauta si vei gasi, lasa pretentiile multumeste te si cu o femeie urîtă si asta e, ca daca toti visați la miss univers atunci ramîi cu l@ba, ca si alea frumoase viseaza la făt frumos cu casă masină si bani, si au ramas cu visele si anii au trecut si ele au imbatrînit visînd si arata ca dracu nu le mai ia nimeni.
Sa încerc măcar? Încearcă să te așezi pe scaun. Apoi încearcă să re ridici. Dar să nu te ridici. Doar încearcă. Dar incearcă fără rost, adică fără motiv. Apoi încearcă cu motiv. La fel cu fetele. Dacă nu vezi nici un rost, nu prea ai șanse să reușești. Caută întâi rostul.
Are rost intr-adevar sa te apuci de dezvoltare persoana, restul va veni de la sine. Go for it!
S-a gasit un pamblicar care sa-l demoralizeze. Mă are la ignore ca ii raspundeam direct.
Da frate esti foarte tanar, la varsta asta teebuie sa strabati cearsafuriile caminelor studentesti
Tu esti singurul in masura sa iti dai seama daca are rost sa mai incerci sau nu, daca ai sta pe laba in timpul scolii si acum nu esti nici la o facultate sa mai incerci, unde vrei sa mai cauti in gaura de sarpe, pe internet in dating, normal ca NU mai are niciun rost sa incerci daca esti in postura asta, lasa pe retardatii de aici care vor sa te bine dispuna
Asta de sub mine te indeamna sa iesi afara sa socializezi si in alte intrebari de genul nu era de acord cu ideea de exemplu de a aborda fete pe strada sau in parcuri, eu cand zic ca e un site de dementi, nimeni nu ma ia in serios
Frate nu am nimic cu tine, dar tu la fiecare răspuns la întrebări de genu, doar asta spui trebuie să străbați cearceafuri la camine
Salut Andrei
Normal ca mai are rost, ești în floarea tinereți, ai doar 22 de ani, nu 40 sau 50.
În primul rand nu te grabi sa ai neapărat o relație, toate la timpul lor, ce este al tău este pus de o parte, ieși cu prietenii tai prin oraș, la un suc și prin multe alte locuri și cunoaște lume și fete și nu vei ști de unde sare iepurele, trebuie să ai răbdare și încredere în tine, și cel mai important lucru este sa nu fi disperat ca la fete nu le plac băieții disperați, fetele își dau sama când ești disperat, simt asta de la o posta, și eu am 20 de ani și nu prea am avut șanse să am o iubita, dar nu-i stres, o sa răsară și soarele pe strada noastră, eu urăsc fetele alea care într-o săptămână sunt cu un baiat iar în cea lalta săptămâna sau a doua săptămână este cu un alt baiat, alea sunt niște c***e.
Deci, răbdare
Bai asta Samsung esti specimen tu fratioare ( care imi dadusi ignore ) ai aceiasi problema ca a tipului asta si tu esti in masura sa dai sfaturi cum sa isi faca o prietena, esti mortal frate, daca TPU e site-ul vostru de coping zi de zi e realmente trist, e ca si cand unu intreaba cum e prima data la curve, si tu ii raspunzi e foarte bine am fost dar nu mi s-a sculat poola
Pai da frate trebuie sa iei trăiești tinerețea
Ce vrei bah fratioare nu toti de pe TPU au avut norocul tau in liceu si facultate sa f...etm panarame, bravo tie, te-a inzestrat natura cu muian bun
N-are ma niciun rost, atata timp cat n-are un anturaj, ca ala poate il mai salva, in lipsa lui si a scolii, fara sa il stie nimeni, nu poti iesi de nebun pe strada sa socializezi cu fete, ca la toate disperatele li se pare hartuire sexuala, ori nu le place fata ta, ori au prieten, cati nu cunosc ca mine din liceu care au stat la laba fara sa avut prietena in liceu si acum la fel sunt pe labareala la 30 de ani
Si care e scopul tau sa il minti pe unul referitor la problema asta, nu esti primul care face asta, de Samsung nu mai aduc in discutie ca deja na
Nu știi altceva decât să te joci cu cuvintele și să îi pui aiurea sare pe rană celui care a pus întrebarea, nu e de mirare că GambleR s-a luat de tine, are dreptate în tot ceea ce spune din păcate...
Și eu trec prin aceeași chestie la aproape 24 de ani cu toate că am avut 2 relații total eșuate, orice pzd caut și o abordez, multe se uită la mine de parcă aș fi Dincă 2
Pai e bine atunci o sa fii pe viitor al doilea Dinca, poate mai apare si un al doilea Marius Csampar )