| Dimionut a întrebat:

Am 24 de ani și am făcut un copil acum un an cu o fată de 15 ani, poliția s-a autosesizat, ce pot să pățesc?

7 răspunsuri:
| DARKSMOKE01 a răspuns:

Se considera Pedofilie! Varsta intre fata si baiat nu trebuie sa depaseasca mai mult de 3 ani! Daca fata te o dat in gat, risti sa faci puscarie!

| ClaraMarya96 a răspuns:

Dacă s-au sesizat organele legii, riști închisoare. Depinde acum și dacă copila sau vreun membru al familiei sale a făcut vreo reclamație ca sa putem deduce cumva si sentinta, desi noi ne dam cu parerea aici, însă se considera pedofilie, mai multe informații ai și aici: https://lege5.ro/......odul-penal

| annonimaaaa555 a răspuns:

Se numește pedofilie.
Închisoare... diferența dintre voi este de 9 ani(dupa lege poate sa fie maxim 3)
+se ia ca viol deoarece ea nu a avut vârsta de consimțământ (16)
"Potrivit art. 220 CP, "(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani."
"Fapta prevăzută în alin. (1), comisă de un major cu un minor cu vârsta între 13 şi 18 ani, când majorul a abuzat de autoritatea ori influenţa sa asupra victimei, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi."-adica ca ai lăsat-o însărcinată. Deci o sa mergi în închisoare minim 1 an și maxim 7. Oricum. Ți probabil o sa primești peste 2 ani fiindcă ai lăsat-o însărcinată și cum am mai zis, se ia ca viol deoarece vârsta consimțământului este de 16 ani deci degeaba a vrut ea sa aveți contact sexual. Legea e lege. Ar fi trebuit sa te gândești înainte...

| annonimaaaa555 a răspuns:

Plus nu de rasu dar ești om în toată firea și te pui fix cu una de 15 ani? Prost gândit

| 1onur a răspuns:

Să dea Dumnezeul ce meriți cu Adevărat! Pușcărie!

Ai violat un copil! naiv! inocent! Nu știu cum se ajunge în halul ăsta, atâta de grav de îi scapă din mâinile lor părinți pe copii ăștia de ajung pe mâinile la toți bolnavi! Pedofili ca tine! Ce merită pușcăria pe viață! Fără niciun drept la avocați și alte manevre! Ai profitat de un copil! Dumnezeul este mare!

| mihai69 a răspuns:

Pârnaie pentru viol.

| doctorandus a răspuns:

Ia-ti un avocat bun.