anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 28 de ani si sunt virgina. Asa doresc sa raman, din motive personale. Nu vreau sa ma apropii nici cu un cm de un barbat. Am avut experiente oribile cu unii, nu din punct de vedere romantic etc, ci in general. Deci am decis sa raman asa. Doar ca e nevoia asta nenorocita. Ma simt pierduta. Exista medicamente, ceva, de oprire a acestei nevoi?

8 răspunsuri:
| Siderat99 a răspuns:

Salut, Ana! Nu există medicament care să nu aibă efecte secundare pe termen lung. Există anumite plante sau tratamente pentru scăderea libidoului, dar nu o va rezolva pe termen lung. Corpul uman e construit să aibă nevoie sexuală, e una din nevoile de bază ale noastre. Nu poți scăpa de ea. Cel ma OK ar trebui să vorbești cu un psiholog bun despre problema ta. E o problemă psihologică acolo și reprimarea nevoilor de bază nu va ajuta sa o funcționare OK în societate. Vei refula în tot felul de situații. Și la femei libidoul nu e ca la bărbați. La bărbați, cu vârsta, scade testosteronul și se reduce libidoul. La femei e invers. Cu vârsta crește libidoul. Cel mai OK pe termen lung e să vorbești cu cineva specializat și de asemenea rămâne masturbarea ca metodă alternativă. Există o grămadă de jucării erotice de tot felul pentru satisfacerea nevoii de bază. Nu e nevoie de un bărbat. Dar viața e lungă în general și suntem aici pentru a experimenta viața.

| Madaxo97 a răspuns:

Dar nu ai nevoie de un bărbat, satisface-te singura, masturbează-te, intern(vaginal) sau extern(clitoridian) si scapi de acea nevoie. Nu există pastile care sa inhibe libidoul. Sau dacă nu îți plac bărbații și ai prins boală pe ei, fa sex cu femei atunci.

| Robert2526 a răspuns:

Nu exista medicamente special concepute pentru asa ceva, dar un nivel crescut de serotonina o sa iti taie cheful de sex, te poti indrepta spre suplimente de genul, care te-ar si putea ajuta sa schimbi putin perspectiva asta.

Totusi, ce ai patit? Nu suntem noi barbatii asa de rai sa stii

| TimberWolf a răspuns:

Nefutol, gasesti la farmacie.

| Miruna333 a răspuns:

Nu poti sa opresti ce este natural si firesc! Ai mai pus intrebarea asta de multe ori. Nu e o nevoie nenorocita, asta arata ca esti sanatoasa, esti om, este normal! Fa terapie. Problema la tine este ca nu vrei sa te apropii de barbati din cauza experientelor neplacute. Aici e adevarata problema

| J0B0MAT a răspuns:

Există masturbarea.De tratamente pentru scăderea libidoului nu știu ce să zic, eu nu aș încerca tratamente decât pentru situații urgențe care chiar necesită asta.
Ocupă-ți timpul și mintea cu ceva, muncă, hobby, citește, învață chestii, fă sport, astfel încât să nu mai ai timp să te gândești la altceva.

| Mindfulness a răspuns:

Ramai așa, te poți muta și între munți.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mindfulness):

Si tu in groapa