anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 34 de ani și mă atrag multe fete de 20-25 ani, dar mi se pare ciudat sa fiu în relație cu ele din cauza diferenței de vârstă.
Cum vi se pare o relație cu diferență de 10 - 15 ani?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! Cred că sunt cazuri rare în care lucrurile chiar funcționează, dar nu imposibile. Deci sunt și excepții. După părerea mea șansele cresc cu cele de 25 față de cele de 20, acolo e mult mai puțin probabil. Uneori găsești persoane care s-au maturizat foarte devreme sau cu care să zicem că te potrivești, rezonezi, ai chimie și conexiune, dar foarte rar se întâmplă asta. Așa că un mod realist de a vedea lucrurile este să nu excluzi posibilitatea și în același timp să nu mergi în direcția asta ci doar să nu o excluzi, tu căutând în principal femei de vârste apropiate. Mult succes!

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Pedofile 1000000000%%%%%% lasă ba copii în pace pedofilule.

Ai 35 de ani și te uiți după copile de 20 ratat mare pedofil.

| dullcat a răspuns:

E o atractie cat se poate de neinspirata din moment ce din punct de vedere biologic diferenta e, adevarat, de 10-15 ani insa la mentalitate, din punct de vedere psihologic, e distanta de 20 de ani sau mai mult.La 20 ani acele fete inca se distreaza, poate vor sa urmeze o facultate sau, in orice caz, au alte prioritati mai putin serioase, pe cand tu la 35 de asemenea ai prioritati diferite, mult mai serioase, presupunadu-se ca te asezi la casa ta, poate te gandesti la o familie etc.Ti se pare normal sa existe discrepante din astea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu o femeie de 25 de ani e în regulă, dar o femeie de 20 de ani e bună doar pentru "distracție". Depinde ce cauți tu într-o relație.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@dullcat Să știi că nici tu nu ești o sfântă și nici n-ai fost.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sunt relații palpitante, eu zic sa nu stai pe gânduri

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| StoicAnalysis a răspuns (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Ce pedofil? Au 20-25 de ani, nu 16-18 laughing). Intr-adevar, diferenta de varsta e mare, dar asta nu se incadreaza la pedofilie.

| Mayhem666 a răspuns:

Din moment ce ele au 20-25 de ani, nu e pedofilie, dar daca sarim in timp cand tu aveai 18 ani, ele aveau 4-9 ani, deci in cazul asta, clar pedofilie.

| dullcat a răspuns:

Sportacus123, ce treaba are viata mea sexuala in acest context? :)) Vezi ca prietena ta dezaproba aceste replici penibile fara sens: https://www.facebook.com/......ps?/photo/