anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 35 de ani si as dori sa imi gasesc un iubit. Am nevoie de ceva sugestii despre cum sa il gasesc. Ideea e ca sunt mai nonconformista pentru unii: nu merg in cluburi, citesc mult, sunt vegetariana si am orientari spirituale. Ce ma sfatuiti?

21 răspunsuri:
| CryChristiAN a răspuns:

Eu am 15 anibig grin.
Bine nu vreau sa fiu iubitul tau doar iti dau cateva sfaturi:
-e foarte bine ca nu mergi in cluburi, noua baietilor (barbatilor) nu le plac parashutele de club ( scuzati limbajul)
-foarte bine ca citesti, dar trebuie sa mai iesi si afara, sa-ti cauti prieten, partener cu care sa socializezi. Nu trebuie neaparat sa te duci in cluburi. De exemplu poti sa mergi la o cofetarie, patinoar( + ca vine iarna), plimbari in aer liber etcbig grin
- nu e bine sa ai orientari spirituale. Trebuie Numai Domnului sa te inchini si Lui sa-I slujesti ( Matei 4, 1-11). Sper ca nu increzi in horoscop, superstitii sau alte porcarii ca nu e bine

O seara buna!

| December a răspuns:

Chestia cu orientarile spirituale ai putea sa o detaliezi un pic? Restul lucrurilor nu mi se par neobisnuite sau deranjante. Ca nu mergi in cluburi sau ca citesti mult e foarte ok. Depinde la ce te referi cu partea spirituala.

| Cosmin1I a răspuns:

Am trait sa o vad si pe asta.o persoana de 15 ani ii da sfaturi unei femei de 35.

| Loreddana a răspuns (pentru Cosmin1I):

In ziua de azi mucosii de 13-14 ani stiu mai multe despre sex decat un om in toata firea. Nu te mira

| CryChristiAN a răspuns (pentru Cosmin1I):

Ce are? Maturizeaza-te omule.

| CryChristiAN a răspuns (pentru Loreddana):

Ce vrei sa spui? Domnisoara nu a cerut decat sfaturi, iar eu i-am dat cateva. Are ceva?

| December a răspuns (pentru Cosmin1I):

Daca e "experimentat" baiatu...macar a vrut sa se faca inteles de la bun inceput ca nu vrea sa fie iubitul eiwinking. E de "apreciat" intentia.

| Cosmin1I a răspuns (pentru CryChristiAN):

1:Nu am zis nimic ca ar fi ceva rau in asta
2:Ar fi bine sa te interesezi inainte de a lansa un presupus atac
3:Grow up

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru December):

Thumbs up laughing si pe mine m-a facut sa rad...

Prostia omeneasca nu are limite. Einstein incerca sa demonstreze daca Universul este infinit, dar se pare ca prostia trebuia demonstrata daca era sau nu infinita. Dupa spusele voastre reiese prima afirmatie.
Take it easy! Grow up!

| CryChristiAN a răspuns (pentru CryChristiAN):

Va rog sa ma scuzatibig grin.

| Cosmin1I a răspuns (pentru December):

Ca sa nu intram in anumite certuri.Ok sunt de acord cu intentia lui, dar sincer nu si cu ce ai zis in legatura cu experienta.Are inca o varsta frageda si sunt sigur ca nu are aceeasi experienta pe propria piele cum o au altii. P.S:Am fost oarecum uimit si din aceasta cauza a si iesit acel comment la care vad ca nu toti au inteles ce am vrut sa transmit.

| December a răspuns (pentru Cosmin1I):

Vad ca nu ai inteles rolul ghilimelor din text, pe carea le-am pus la "experimentat" si " apreciat" intentia.

| Cosmin1I a răspuns (pentru December):

Si totusi nu prea.Dar mi-am dat cu parerea in lipsa lor.

| CryChristiAN a răspuns (pentru December):

Ma scuzati, nu aveti scoala sau servici de stati pana la ora asta si sa va certati pe TPU? Nu vreau sa va jignesc, dar totusi se merita ca un om normal care are o viata sa stea intr-una sa se ciondaneasca cu altii? Get a life.

| December a răspuns (pentru CryChristiAN):

Nu stiu ce problema ai, dar eu nu ma ciondanesc cu nimeni si e treaba mea cat stau pe aici sau nu. Dupa cele spuse de tine mai sus mai bine te-ai uita in oglindawinking.

| neutrino a răspuns:

Scuze pentru raspuns: Ai sanse la un partener pentru sex, nu ai sanse pentru un iubit. Si de gasit, sigur stii unde si cum se gasesc.

| ketanal a răspuns:

Sincer eu sper sa fie la caterinca intrebarea. Altfel nu-mi explix de ce o persoana la 35 de ani, pune o astfel de intrebare pe un site pe care in general se vorbeste despre teme, si evident media de varsta este foarte mica. Pot sa inteleg ca in mediul virtual este mai usor sa vorbesti, sa te destainui, dar la 35 de ani, pentru anumite argumente ar trebui sa gasesti forumuri mai adecvate varstei tale.
Ce crezi ca obtii aici?! Am inteles ca nu mergi in cluburi, dar oi avea si tu vreo prietena sau un grup de prieteni cu care sa iesi la un suc, la o pizza. In general asa cunosti lume, si barbati...

| Cosmin1I a răspuns (pentru CryChristiAN):

Sa nu o mai lungim atat.Dai dovada de imaturitate cu texte copiate dupa internet.Te *pricepi* la cuvinte si faci abuz de cuvantul maturitate cu ajutorul acestui asa zis atu. HaveFun.

Nu exista reincarnare. Este mare pacat daca crezi in asa ceva. Sufletul se intoarce inapoi la Dumnezeu ( caci sufletul este nemuritor ca si Creatorul) si apoi participam la judecata particulara, care este un timp provizoriu pana la Judecata de obste.
Uita-te si la aceasta si sper sa te convingi odata pentru totdeauna ce se petrece cu sufletul dupa moarte:http://www.sfaturiortodoxe.ro/drumul.htm

| Dumnezău a răspuns:

Cauta in Kulturhaus si in Control. Daca stai in Bucuresti, stii despre ce vorbesc.