anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aflat de la un coleg ca fata de care imi place mie ar vrea sa fie cu mine dar faza e ca eu sunt clasa a 6-ea si ea este a 7-ea as vrea sa fiu cu ea sincerhappy m-a imbratisat o data infine maine ma intalnesc cu ea ce sa ii zic?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Iar complimentele nu le mitraliezi, le bagi unul cate unul in timp. Nu trebuie sa ii spui altceva, daca te place nu schimbi nimic, fii tu insuti, si fa-o sa se simta bine cu tine.

7 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Probabil ca stie ca esti intr-a 6-a. Nu ii zici nimic. Ii oferi un trandafir rosu, ii faci complimente (arati foarte bine, imi plac ochii tai, ai maini fine... vezi si tu happy )

| Anonimulrfrferrf a răspuns (pentru SkyPilot):

Mda faza e ca stie deja dar nu sunt genu si mai ales un trandafir pare exagerat pentru varsta noastra parerea mea cred ca ar fi de ajuns doar sa o intrebhappy nu stiu spune-mi si tuhappy

| Anonimulrfrferrf a răspuns (pentru SkyPilot):

Pentru varsta noastra mi se pare foarte exagerat si da stie ca sunt a 6-ea

| Anonimulrfrferrf a răspuns (pentru Anonimulrfrferrf):

Scz pentru ca am scris de mai multe ori acest mesaj dar nu aparea iar eu sunt pararel cu TPUlaughing)))

| Jontytzz a răspuns:

Ce ti se pare asa ciudat in a oferii un trandafir >? Va intalniti pe hol, tu cu un trandafir rosu si cu toata clasa cautand cele mai bune locuri pentru spectacol? Nimic ciudat.
Complimente? Renumitele fraze de agatat? Penibil... o fata te place pentru ceea ce esti.

| Anonimulrfrferrf a răspuns (pentru Jontytzz):

Mna as putea sa ma fac de ras si in plus nu am vazut pe nimeni de varsta noastra care sa faca asa ceva...

| SkyPilot a răspuns (pentru Anonimulrfrferrf):

Nu e de loc exagerat. O impresionezi in mod placut.