anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aproape 18 ani si deja tind sa am impresia ca am penisul mic, adică 16cm nu e wow dar avand in vedere ca ii vad pe toti 18, 19, la 15, 16 ani stau si ma gândesc, parca imi pierd încrederea în mine, imi spuneti si mie o mărime si o grosime cei de varsta mea? Avand in vedere ca sunt destul de oameni incuiati pe acest site nu vreau răspunsuri proaste.
Multumesc.

10 răspunsuri:
| Gofigi a răspuns:

Îs putini de 15-16 ani cu penis de 19-20 de cm

| Plato a răspuns:

Media in Romania este de 12-14cm, deci esti peste medie.
Toti labarii oligofreni de 15 ani zic 17+, asta nu inseamna ca asa e.
Daca te uiti putin pe TPU, toti au in jur de 20, de dracu stie de unde au scos aia statistica aia. Ori pe TPU stau doar dotatii bazati, lucru cu care nu pot sa zic ca nu sunt de acord intr-o masura. happy

| Andredrei a răspuns:

De unde stii ca ei au 20? I-ai controlat cu rigla? Daca nu, stai linistit ca mint majoritatea sa nu pice prost! esti ok!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ar trebui să le zică şi lor cineva că penisul nu se măsoară de la anus.

| MPersephone a răspuns:

De ce doar baietii au problema asta? Ma voi apuca sa imi masor si eu labiile.

| Bozgi200 a răspuns:

Majoritatea comentează aiurea, mai adaugă 4-5 cm in plus pentru atenție, sa la zică lumea WOW (păcat că nu pot pune un gif)Fi mulțumit cu ce ai... Unii oameni măsoară și 9 cm :/

| Rpgdei a răspuns (pentru MPersephone):

? dar nu e important la tine

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca intr-adevar lungimea penisului este corect masurata si are 16 cm, in acel caz faci parte din categoria barbatilor care sunt dotati NORMAL. Din acest motiv intrebarea ta poate fi apreciata ca fiind inutila fiindca se refera la postarile aberante ale unor adolescenti dornici doar de a epata, fiindca marimile prezentate de ei, "sfideaza" atat realitatea cat si corectitudinea masuratorii efectuate. Este stabilit prin masuratori concrete dar mai ales corecte, efectuate de echipe de medici si/sau experti in cadrul unor cercetari si studii efectuate la cererea producatorilor de prezervative, pe baza carora a reiesit si stabilit ca statistic exista anumite dimensiuni "medii" ale penisului in functie de rasa si de caracteristicile specifice existente in cazul diferitelor populatii de pe aceasta planeta. Pe baza acestor masuratori a reiesit ca barbatii adulti din Romania sunt posesorii unor penisuri a caror lungime medie statistica este de 12, 73 cm, deci foarte mica in comparatie cu dimensiunile de-a dreptul exagerate prezentate de anumiti userii ai aceastei categorii a TPU. Probabil ca cea mai credibila si reala lungime a penisului in cazul barbatilor adulti din tara noastra se situeaza intre 13 si 16 cm unde te incadrezi si tu. Insa ar fi bine sa stii si tu, ca ceea ce conteaza cu adevarat pentru ca un barbat sa fie bun in pat, este virilitatea, potenta dar mai ales capacitatea lui de a reusi sa-si controleze ejacularea pentru a sustine actul sexual un timp suficient de lung incat la final partenera de sex sa aiba parte mereu de placere si satisfactie si pe cat posibil orgasm. Degeaba penisul este lung si gros, daca barbatul nu reuseste sa-l mentina suficient de mult timp in satare erecta, pentru ca partenera de sex sa fie mereu pe deplin satisfcuta. Multa sanatate!

| MPersephone a răspuns (pentru Rpgdei):

Era ironie.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Mai bine inveti sa satisfaci femeia, cum sa o exciti, ca marimea nu conteaza.
Daca nu stii s-o exciti, degeaba ai penis mare.