Si tu vrei nunta meine Darling, voi toate vreti la fel, si eu mam vazut cu cateva, inca de la prima intalnire cauta rochia de mireasa, sunteti obsedate de nunta, copii, pentru a face sex trebuie sa te insori al naibi de viata, ce e rau in a vrea sex?
Pentru că nu toată lumea gândește ca tine.
Unii nu sunt de încredere, dar asta nu înseamnă că toți băieții sunt la fel.
Si eu am cautat la fel ca tine dar ce za vezi am zis imi bag picioarele si o las balta. Uite asa a venit si baiatul singur singurel nu a trebuit sa alerg dupa el.Mai bine nu mai cauta si distreaza-te cu altii sau asteapta
Prima ta greseala este sa crezi ca varta conteaza. Ai spus ca te-ai intalnit cu mai multi baieti de varste diferite dar toti voiau aventuri. Schimba genul de tipi cu care sa te vezi. Nu intreba de varsta, intreaba de educatie! Si ar trebui si tu sa intelegi ca relatia de lunga durata se construieste, nu se ofera. Si contine si sex. Daca sexul nu e bun, nici relatia nu tine. Si ar trebui si tu sa mai cresti pana la relatii serioase.
Nu stiu ce incredere Ai putea sa ai la vârsta asta. E vârsta cand sunt cele mai multe schimbari, si fiecare are o viata inainte.
O relatie serioasa e când esti realizat/ã si iti alegi pe cineva din mai multe persoane, nu când te iei dupã x si y ca are o iubit/iubita. Tinerii indragostiti sunt fking boring
Cel mai probabil, tu esti atrasa de genul de barbati aventurieri, si aia-i toata problema.
Iar, mai mult de atat, nici nu ai rabdare sa-i cunosti cu adevarat, bat si ei apropouri cu referire la relatiile sexuale, tu devii paranoica si crezi ca ei doar asta urmaresc, dar adevarul, nu e neaparat sa fie acesta.
Pentru că o relație în ziua de azi e o adevărată bătaie de cap dacă nu ești compatibilă cu persoana respectivă. Certuri inutile, gelozie excesivă, jigniri, amenințări și alte chestii minunate de genul ăsta ce pot fi văzute uneori la știrile de la ora 5.
La un moment dat devii obosit să tot cauți o tipă cu care să fii cât de cât pe aceeași lungime de undă și vrei doar să te distrezi, să faci sex ca să îți rezolvi nevoile și în rest nu te mai interesează aspectul ăsta gen să ai o parteneră stabilă alături de care să îți faci planuri pe viitor.
Singura chestie pe care o poți face este să cauți în continuare până când vei găsi un flăcău pe placul tău.
Sa știe sa taie un porc? Nu trebuie sa știe asta, poate ii este mila de el. Interesant...
Daca vei o relatie serioasa deja inseamna ca stii ce vrei de la viata.
Iti trebuie un barbat care stie ce vrea, iubitor care stie sa puna in valoare sentimentele tale.
Cand aveam 18 ani m-am mutat impreuna cu iubita fiindca voiam ceva serios, nu ca ceilalti care ieseau lla suc si poate o puneau in noaptea aceea.
Daca vreei sa ne cunoastem cu drag, te pot ajuta sa gasesti ce cauti, mi-ar face placere sa te cunosc.
La fel s-a intamplat si la mine ) Chiar ca vin cand te astepti mai putin
Cat timp strambi nasul la sex, nu te astepta un barbat intreg la cap sa stea cu tine pe termen lung. Tu vrei relatie, dar ti-ai pus problema ce vrea el? Sau doar tu contezi in ecuatia asta? Cat de sexuala esti pentru barbatul tau care va fi pe termen lung cu tine. Cat de dispusa esti sa desfaci picioarele de fiecare data cand are pofta?
anonim_4396 întreabă:
Belingot întreabă: