Buna.Trebuie sa vorbesti deschis cu iubitul despre ceea ce simti.Nu imi dau seama, insa se poate ca lucrurile sa fie spuse si pe tonuri care nu sunt pasiv agresive sau doar agresive.Acestea ranesc cel mai mult, deci poate fi si cazul tau.Se poate rezolva prin schimbarea modului de comunicare.
Cum pot să... dar totuși să? Eu sunt de pe Planeta Nibiru. Poți să traduci? Iubirea și ura nu le poți căra cu roaba. Cu alte cuvinte, cum le definești? Sex și iar sex, sau cum?
Exact, nu inteleg nici eu cum pot îmbina ura cu iubirea. Ura o simt pe suflet, sau mai sunt acele cuvinte care imi stau pe cap.
Iubirea este atunci cand ne linistim amandoi și pur si simplu realizam ca am trecut prin multe și ca tinem unul la altul, nu neaparat sex.
Cred că îmi dau sentimentele rele laoparte adică incerc, asta ca să simt iubirea dar cumva știu că ele tot se află acolo. Ca să pot să accept un te iubesc trebuie să nu pun "dar" (exemplu: "dar m-ai făcut să sufăr atunci cand...)" si țin in mine.
Ne luptam unul cu altul ca dușmanii prin vorbe iar apoi ținem unul la altul... ciudat nu? Și totuși eu m-am oprit din asta ptc nu incerc să o terminăm
Este bine să te descarci, însă mai bine o faci cu o foaie și un pix, în notițe, astfel poți să recitești totul mai târziu, când poți sa vezi din alta perspectiva și sa te sfătuiești singura.
Cum am susținut mereu, problemele se rezolva împreună cu partenerul, discuți cu el problema, el te asculta și încercați amândoi să ajungeți la o decizie potrivita.
În loc să comunicați când sunteți tensionați, mai bine luați o pauza și o faceți doar când sunteți liniștiți și puteți gândii logic.
Altfel, nu este benefic și este totul toxic.
E firesc sa nu te mai simti la fel de in largul tau cu un om dupa ce ti-a vorbit urat. Chiar daca il ierti cat de cat, vei simti nevoia sa te aperi de el apoi. Incearca sa vorbesti cu el ca orice ar fi sa nu va mai raniti unul pe altul.
E normal in cazul tau sa te simti dependenta de baiatul asta daca ai avut asa relatii in familie, probabil ca nu vrei sa ramai singura. Sa vorbesti insa cu un psiholog cand poti, sunt sigura ca te va ajuta.