anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit cum ca baietii nu se pot dezvirgina daca poarta prezervativ.(chestia cu ata, si acum parca vad ca imi sariti in cap ca toti avem treaba cu asta :]] )
E adevarat? Mie imi suna stupid.Atunci de ce s-au mai inventat? Prezervativul are diferite roluri.

11 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Ai auzit gresit.
Ata aia care se numeste fren se poate rupe si dupa 10000 de contacte sexuale, dar se poate rupe si la primul. Sunt barbati care au copii si inca mai au frenul.
Prezervativul are rol doar de protectie, si nu incurca cu nimic, nici dezvirginarea la fata nici la baiat. Cum ca e mai greu cu prezervativul, e doar o scuza, atat tot.

| mihai69 a răspuns:

Nimic mai fals.
Imediat ce ai pus penisul în vagin nu mai ești virgin.
Că ai sau nu ață, sfoară sau ce mai vrei tu - nu contează! Și aia se poate rupe și cu, și fără prezervativ! Dar purtarea unui prezervativ, mai ales în cazul unui contact sexual cu un partener ocazional e chestie de protecție și personală, dar și reciprocă - în primul rând față de boli.
Asta, desigur, dacă pentru voi HIV sau hepatită C au vreo semnificație.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ti-am lasat mesaj.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acea ata, se poate rupe si la al n act sexual.
Se poate rupe de la primul sau se poate sa si mori cu ea happy

Nu are de ce sa te încurce happy

| OnlineZ a răspuns:

Sa stii ca sunt barbati carora nu l-i s-a rupt ata (frenul) nici dupa n partide de sex. Deci ...Informatia cu prezervativul e falsa!

| Vvistula a răspuns:

Deci sa fie clar, un baiat se dezvirgineaza dupa ce face prima data sex, ata aia poti sa o tai si la doctor sau sa ramai cu ea, nu are nicio legatura.

| maycry a răspuns:

Si daca nu ti se rupe nu iti mai creste penisul mai mare sau e alt mit?

| minrest a răspuns (pentru maycry):

Asta acum o aud. Da, e un mit sau mai bine zis o tampenie. Oricum dupa 16 ani mai creste foarte putin. Eu nu am frenumul rupt nici acum la 49 de ani, sunt casatorit, am copii si nu am penisul mic.

| Danysan a răspuns (pentru LaLaura):

Aici de dipnde de fata. Daca aia si-a tras-o cu toti e clar ca nu poate sa isi rupa frenulul asa usor.Dar daca o face cu o fata virgina atunci e vai de cumatru cand l-o prinde si lo strange din toate temeliile.E vb de fata cu care o faci pana la urma.O partida de sex nebuna poate rupe si cel mai nesimtit frenul.seara faina.

| LaLaura a răspuns (pentru Danysan):

Si asta, dar nu e musai doar asa. Cred ca fie corp e diferit, stiu om matur cu copii cu frenul intact.

| Emilian65 a răspuns:

Dezvirginarea, atat la fete cat si la baieti, se face de obicei la primul contact sexual indiferent daca au sau nu au prezervativ.Deci nu este adevarat ce ai auzit tu.

Întrebări similare