| Sawarekh a întrebat:

Am auzit o teorie cum a daca te masturbezi de mult timp, la actul sexual nu mai simti placere.

In cazul meu, asta s-a intamplat, la sex nu mai simt placere cam deloc.

Intrebarea mea este, daca te lasi de masturbat, revine stimulul sau asa ramai pe viata?

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Acea teorie e spusa de impotenti!
La tine s-a intamplat asta pentru ca nu erai excitat, nu doreai sex si totusi ai incercat s-o faci de aceea nu ai simtit placere! Daca nu exista dorinta nu forta si nu vei mai ramane dezamagit!
Concluzie: NU! Nu vei ramane asa ca nici nu ai fost asa doar ai fortat nota asa ca ai suportat consecintele!
Nu mai fa sex si nici masturbare pana nu vei simtii acea dorinta puternica, sa vezi atunci placere...

6 răspunsuri:
| justarealhuman a răspuns (pentru lpavel):

Excelent raspuns. Din pacate statutul de membru junior nu-mi permite sa evaluez raspunsuri.

| Sawarekh explică (pentru lpavel):

Hmm interesant ce spui.
Daca stau si ma gandesc am facut sex, nu in cele mai relaxante moduri, fie dupa un party, fie aveam emotii destul de mari si a trebuit sa beau un pic, fie cu tipe mai mari ca mine cu 10-12 ani...
Niciodata nu am fost eu insaumi cand am facut sex.

Sper ca intr-o buna zi sa gasesc pe cineva cu care chiar o sa simt si eu o placere intensa.

| doctorandus a răspuns:

Masturbarea nu are legatura cu pierderea placerii. Dimpotriva: use it or lose it.

| lpavel a răspuns (pentru justarealhuman):

Nu e nimic! Apreciez intentia si mai mult aprecierea!

| MariaJust a răspuns:

1 - 2 saptamani de abstinenta probabil te-ar face sa vezi lucrurile mai cu alti ochi. Citeste si aici partea destinata barbatilor https://justlove.ro/forum/tehnici-masturbare/ ca o sa gasesti niste lucruri foarte utile

| Sawarekh explică (pentru MariaJust):

Mercii mult, o sa ma uit happy