Exista o bariera intre specii. Riscul e sarcina e fix 0.
La intrebarea "de ce? " nu iti pot raspunde eu.
Nu e o prostie treaba asta cu ejaculatul cainelui intr-o femeie,este foarte real,am vazut si eu cateva cazuri asemanatoare, am vazut ba chiar si un cal care ejaculase in vaginul unei femei si iesea sperma ca la fantana artezianadar chestia cu nascutul nu cred ca e adevarat, presupun ca sperma de caine nu e compatibila cu ovulele unei femei
In primul rand cred ca ar fi imposibil ca un catel sa faca asa ceva, cum un baiat nu poate face asa ceva cu o catea, nici un catel nu poate cu o fata.Iar apoi daca s-ar fi intamplat asa ceva probabil este cam nebuna.
1.mi-am pus mana in cap cand am citit!
2.O fii fost fata nebuna la cap.
3.Nu e adevarat! Nu are cum! Doamne fereste!
4.CINE CREDE ASEMENEA PROSTIE?!
5.Cum nimeni n`a crezut ca Basescu e un Infractor scapat de la inchisoare.
Doar timpul te va lamuri in legatura cu acesta chestiune, ii urez nastere usoara prietenei tale, cumva de curiozitate este ...cum sa zic ca si persoana dupa caracterul ei... o catea? Astfel ar fi explicabil.
Ii imposbil ca un "embrion " dintr-un ser uman cu unul aminal sa traiasca... deci nu va patii nimic, si nici nu va nate catalushi... nu va naste nimic pentru ca nu are cum sa se dezvolte un om jumate m jumate caine.
funda?
Pai a existat un caz in care o femeie din america(s.u.a.) a nascut 2 catelusi iar oameni i-au pus intr-un borcan sa faca teste pe ei!
Fiecare face ce-l taie capul. E adevarat ca orientarea sexuala a fiecarui individ e alegerea lui, dar sunt atitia oameni care vor sa faca sex! Problema acestei fete este aceea ca este complexata de anumite probleme legate de fizicul ei, si a ales sa se satisfaca cu un ciine care nu ii vede defectele si nu o intreaba nimic... Da! Se intimpla frcvent. Sunt ssituri de profil cu duiumul in care vezi asa ceva. Zoofilia este in floare! Dar nu sunt sanse sa nasca in urma unui act sexual cu un ciine. Asa ca, SPOR LA TREABA!
1. cred ca e o prostie
2. Ar putea face cateluuusi Glumeam, adica nu stiu
3. De ce?! Oare de ce?! Nustiu