Din moment ce contactul sexual a fost PROTEJAT in nici un caz nu putea sa ajunga sau sa patrunda lichidul preejeculator in vagin. Deoarece va lipsesc cele mai elementare informatii corecte despre mecanismul procreerii trebuie sa va anunt faptul ca toti aveti impresia gresita ca o sarcina se poate forma oricand, in orice conditii, sau ori de cate ori se produce contactul dintre organele sexuale sau ajunge sperma in vagin. Sarcina nu se poate forma, nu se poate naste doar din sperma chiar daca ajunge sperma in vagin nu se va intampla absolut nimic. Sarcina poate lua nastere doar in cazul in care sperma ajunge in vagin in cele 4-5 zile din asa numita PERIOADA FERTILA. Doar daca sperma ajunge in vagin in cele 4-5 zile ale perioadei fertile, spermatozoizii existenti in sperma, au sanse sa intalneasca un OVUL VIABIL care in urma fecundarii sa se transforme intro sarcina. In concluzie prietena ta ar putea sa ramana insarcinata doar daca : 1. ) penetrarea a fost facuta cu penisul neprotejat si doar daca din cauza excitatiei normale intr-un astfel de moment si din cauza lipsei tale de experienta nu ai reusit sa-ti controlezi ejacularea. 2.) DOAR DACA in momentul penetrarii, prietena ta era in acel moment in PERIOADA FERTILA. Daca nu au fost intrunite aceste 2 conditii probabilitatea de a se forma o sarcina se poate considera ca fiind teoretic IMPOSIBILA. Pe viitor sa aveti grija si sa evitati sa intretineti orice activitate sexuala in PERIOADA FERTILA. Multa sanatate.
As fi putut sa introduc lichidul preejaculator ramas pe vagin odata cu penetrarea? Actul a avut loc la 2 3 zile inainte de venirea ciclului..acesta intarzie
Este demonstrat stiintific si medical ca in ultima saptamana a ciclului menstrual, in cazul in care se intretin acte sexuale cu EJACULARE INTENTIONATA A SPERMEI IN VAGIN cu 7-9 zile inainte de inceperea menstruatiei, formarea unei sarcini este IMPOSIBILA.
Menstruatia intrazie de 10 zile. Fata este foarte stresata
Multi sustin ca in timpul dezvirginarii se poate produce o perioada de fertilitate spontana.
Este o parere absolut gresita fiindca nu exista nicio dovada stiintifica sau medicala care sa confirme o astfel de posibilitate. Insa este determinata si dovedita stiintific ca nimeni nu a reusit sa provoace, induca sau sa modifice data producerii ovulului, deoarece aceasta se produce doar hormonal si doar o singura data in decursul unui ciclu menstrual.
In cazul in care ciclul menstrual este NEREGULAT durata acestuia poate sa difere foarte mult de la un ciclu la altul si din acest motiv este considerat ca fiind absolut normal si cel mai scurt ciclu cel de 21 de zile (mai scurt nu este normal), precum si unul lung de 35 de zile sau unul foarte lung de peste 42 de zile sau si mai mult. Un semnal de alarma poate sa apara doar in cazul in care ciclul menstrual depaseste 2 luni si intro astfel de situatii consultatia ginecologica este considerata ca fiind necesara.
Pentru ca rezultatul testului de sarcina sa fie corect/valid acesta se poate efectua dupa trecerea a minim 21 de zile din momentul intretinerii actului sexual, sau dupa trecerea a minim 7 zile de intarziere a menstruatiei.