| Karin77 a întrebat:

Am avut contacte protejate luna asta si m-am si dezvirginat. Ciclu trebuia sa imi vina pe 7. Ma doare spatele si sanii. Nu cred ca e vorba de sarcina ca prietenul meu nu si-a dat niciodata drumul nici macar afara. Isi da drumul foarte greu. Care poate fi cauza intarzierii?

Răspuns Câştigător
| Hellboy96 a răspuns:

Daca ai folosit prezervativ sansele sunt minime, probabil asa se intampla dupa dezvirginare, corpul tau se dezvolta si incepe sa se adapteze

6 răspunsuri:
| Karin77 explică (pentru Hellboy96):

Multumesc mult

| Adry05 a răspuns:

Cred ca te-a dereglat dezvirginarea. Daca nu si-a dat drumu, sanse nu-s deloc, numa sa nu fi fost "picatura placerii" si tu in perioada fertila fix atunci, in rest nu-i nicio sansa si nici atunci nu e 100% sigur ca s-ar forrma o sarcina.

| Karin77 explică (pentru Adry05):

Multumesc frumos

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ati folosit prezervativ la absolut toate partidele sexuale, fara nici o introducere fara prezervativ, chiar si pentru 1 secunda, atunci nu sunt motive de ingrijorare.

| Karin77 explică (pentru Violleta2022):

Problema e ca la una dintre partide, prezervativul s-a spart, dar daca nu si.a dat niciodata drumul, sper ca sunt ok...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Karin77):

Se poate ramane insarcinata si fara sa fii ejaculat in tine, doar avand partide consecutive de sex, iar tu fiind in perioada fertila.
Explicatia eset simpla: ramane intotdeauna sperma pe teava de la partida anterioara, sperma (2-3 picaturi) care se scurge invuoluntar in vaginul femeii, cu prima ocazie cand este reintrodus, pentru alta partida sexuala.