Depinde cand iti vine de obicei menstruatia, ai si tu o aplicatie prin care sa ai zilele notate? asa poti sa vezi cand trebuie sa iti vina si sa te ghidezi dupa calendar ce si cum
Cat despre sarcina sau alte probleme, fa un test de sarcina si vezi ce iti iese. Poate sa fie si o dereglare hormonala totodata, dar te rog nu mai face sex neprotejat. poti sa dai sau sa primesti boli sau infectii cu transmitere sexuala sau sa-ti dai ph-ul peste cap ori sa faci o rana pe col si asa mai departe.
De ce inventezi probleme si te stersezi, cand nu-i nevoie?
Ai avut deja 2 menstre normale si nici un fel de sex de 3 luni incoace, deci nu exista sanse sa fii ramas insarcinata, dar exista sanse sa ai ciclul de tip NEREGULAT, care vine cand vrea el.
Sigur ca am o aplicație. Am avut menstruație pe 15 ianuarie si 14 februarie. Sunt cu viitorul sot de 7 ani jumătate, am 21 de ani si nu se pune problema de boli fiind singurul partener pentr mine, singura pentru el
De obicei era regulat, venea cu +,- 2 zile, uneori 3. Astazi imi arata deja 6. Si ma gandeam la o posibila menstruație peste sarcina
Nu exista menstruatie peste sarcina.
Pentru 1-2 cazuri de femei care au probleme cu fibroame uterine si chisturi ovariene, care sangereaza, nu trebuei sa-ti faci tu griji.
Oricum nu face nici un sens o asemenea afirmatie, mai ales ca nu ai avut sex de 3 luni si ai avut deja 2 cicluri nromale.
Tu ai spus ca din luna ianuarie nu ai mai facut sex? Si cand ai facut in decembrie si ianuarie a fost fara ejaculare, atunci cum deduci tu ca ai fi insarcinata? Un test de sarcina ai facut? Ai dereglari hormonale sau ovare polichistice de acolo sunt dereglarile ciclului menstrual, ori poate ai fost racită in perioada asta, o infectie urinara sau o cistită, modifica sosirea ciclului.
Ma gandeam la menstruatia peste sarcina, neavand pana acum probleme cu intarzieri asa mari
Cel mai bun raspuns il vei afla de la medicul ginecolog, programeaza te la o consultatie cel mai bine.
00Andreea008 întreabă: