Dacă el e bou și nu se protejează, măcar fă-o tu, dacă nu vreți un copil sau avort. Există posibilitatea de sarcină chiar și așa, depinde dacă ești înainte de ovulație sau după, dacă ai ciclu regulat sau nu, asta tu știi. Dacă este soț, și aveți contract sexual regulat, mergi la ginecolog ori să îți dea niște pastile anticoncepționale, ori să îți pună un sterilet și ai scăpat de grijă.
Știi, mai contează și ce vrei tu, nu numai ce vrea el, apropo, dacă tu nu voiai sex neprotejat și ejaculare înăuntru, nu trebuia să îl lași, că nu suportă el consecințele, s-a gândit numai la plăcerea lui, la siguranța ta zero.
Ce om rau! )
Fa-te avocat, o arzi pe aici de parca ai fi avocatul poporului.
Pot să știu care e problema ta, și de ce te bagi în seamă cu mine? Vrei atenție sau? De ce nu poți să îți vezi de treaba ta și de răspunsurile tale?
Ho, ca nu te mai bag in seama stai linistita, oi fi si tu vreo printesa.
Pai tu esti cel rău nu eu, chiar nu înțeleg care e problema ta câteodată, ba mă lauzi, ba mă cerți, suntem ca șoarecele și pisica de ce nu îmi dai pace? Chiar mă superi câteodată
In unele tari asta se considera viol. La fel si scoaterea prezervativului fara ca partenera sa stie. Risc de sarcina exista totusi dar daca mai face asta da-i papucii, e un tampit
beausingurlamasamea întreabă: