| alexandraralucadenisa123456789123456789 a întrebat:

Am avut o relatie de 3 ani, ne-am despartit iar fostul dupa 3 zile s-a cuplat cu alta... oare nu ma mai iubeste si vrea sa-mi faca in ciuda? o parere ceva! eu inca il mai iubsc si as da orice sa-l am inapoi!

8 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Vrea sa te faca geloasa! Si eu as vrea sa am iubita inapoi! Off cred ca stii ce greu e sa iti doresti lucrul asta si sa fie foarte greu de facut. Sper ca macar tu sa reusesti si te asigur ca nu o sa dureze mult pentru ca asta e doar pentru a te face geloasa! Cand se despart "actioneaza" si vorbeste iar cu el! Te pup.

| alexandraralucadenisa123456789123456789 explică (pentru Cristiann25):

Nu stiu ce sa mai cred, am impresia ca nu ma mai iubeste ....imi pare rau ca treci prin aceeasi situatie.

| Cristiann25 a răspuns (pentru alexandraralucadenisa123456789123456789):

Incercarea moarte n-are asa ca trebuie sa risti si poate o sa castigi!

| NuMaSuporti a răspuns:

Daca s-a despartit si s-a cuplat cu alta, nu inteleg de ce il "mai iubesti" si il mai vrei inapoi! Da-l in Satan'. Cauta altu balta are peste pentru fete.

| extreme0708 a răspuns:

Mai, nu e ok sa ne intrebi pe noi aici daca el te mai iubeste si sa te tot macine lucrul acesta.
Pune frumos mana pe telefon si suna-l. Intreaba-l ce face si spune-i ca doresti sa va intalniti sa povestiti (lasa orgoliul de-oparte) si mergeti in parc sau intr-un loc linistit si spune-i exact ceea ce simti pentru el si vezi si tu ce spune elhappy
Deasemenea vorbiti despre relatia vostra si spune-i ca tu doresti sa continuati.

| Anonimow a răspuns:

Dupa 3 ani... daca e deja cu alta ori vrea sa te faca geloasa ori s-a plictisit rau de relatia voastra si are nevoie de ceva nou...

| alexandraralucadenisa123456789123456789 explică (pentru Anonimow):

Nu cred ca s-a plictisit de relatia noastra deoarece s-a comportat dragastos cu mine pana in ultimul moment

| alexandraralucadenisa123456789123456789 explică:

Si in plus iubita lui cea noua este o curva