Vrea sa te faca geloasa! Si eu as vrea sa am iubita inapoi! Off cred ca stii ce greu e sa iti doresti lucrul asta si sa fie foarte greu de facut. Sper ca macar tu sa reusesti si te asigur ca nu o sa dureze mult pentru ca asta e doar pentru a te face geloasa! Cand se despart "actioneaza" si vorbeste iar cu el! Te pup.
Nu stiu ce sa mai cred, am impresia ca nu ma mai iubeste ....imi pare rau ca treci prin aceeasi situatie.
Dupa 3 ani... daca e deja cu alta ori vrea sa te faca geloasa ori s-a plictisit rau de relatia voastra si are nevoie de ceva nou...
Nu cred ca s-a plictisit de relatia noastra deoarece s-a comportat dragastos cu mine pana in ultimul moment
Incercarea moarte n-are asa ca trebuie sa risti si poate o sa castigi!
Mai, nu e ok sa ne intrebi pe noi aici daca el te mai iubeste si sa te tot macine lucrul acesta.
Pune frumos mana pe telefon si suna-l. Intreaba-l ce face si spune-i ca doresti sa va intalniti sa povestiti (lasa orgoliul de-oparte) si mergeti in parc sau intr-un loc linistit si spune-i exact ceea ce simti pentru el si vezi si tu ce spune el
Deasemenea vorbiti despre relatia vostra si spune-i ca tu doresti sa continuati.
Daca s-a despartit si s-a cuplat cu alta, nu inteleg de ce il "mai iubesti" si il mai vrei inapoi! Da-l in Satan'. Cauta altu balta are peste pentru fete.