Buna.Nu ai nevoie de pastile pentru a trece peste o despartire dureroasa, ci ai nevoie de multa munca cu propriul sine si atat, crede-ma. Daca toti am apela la pastile cand intampinam dificultati in viata amoroasa, lumea ar deveni un loc foarte sumbru.
In primul rand, inceteaza sa dai vina pe tine? Daca pana acum nu ti-a trecut, desi timpul n-a stat in loc, inseamna ca, poate, undeva in subconstient iti compui scenarii diverse si te intrebi ce puteai face astfel incat sa nu ajungi in aceasta situatie? Raspunsul e nimic, nu putea schimba nimic, lucrurile se intampla asa cum sunt menite sa se intample, iar o relatie e formata din doi oameni. Orice ruptura temporara si orice despartire definitiva implica vina amandurora.
Il doilea rand, incearca sa reflectezi obiectiv asupra comportamentului tau, sa intelegi ce poti schimba in bine, sa devii o persoana mai buna care invata din greseli si stie cum sa actioneze pe viitor. Asta te va ajuta mult, dar sa te tot gandesti obsesiv la laptele varsat, nu te va ajuta deloc, doar te va imbolnavi atat fizici cat si psihic.
Depinde numai de tine sa iesi din locul intunecat in care te afli.O mica consolare ar fi gandul ca multi altii au calatorit pe acolo si o vor mai face inclusiv in viitor.Nu esti singur, esti doar demoralizat, trist si fixat pe trecut.Mai acorda-ti un timp sa plangi, cu o limita, apoi treci la treaba si ridica-te singur.Altcineva nu o poate face, nici prietenii si nici pastilele, salvarea trebuie sa vina din interiorul tau.Succes!
Lasă mi Facebook, Instagram, aș dori să discutăm în privat puțin
Oare de ce am senzatia ca esti un mic santajist emotional?
Ceri pastile, apoi ceri sa vorbesti in privat.
Asa ti-ai inselat si prietena?
Hmm, prefer sa nu ofer conturile personale aici, chit ca imi mai cere lumea. Dar imi poti scrie pe mesageria TPU, asa outdated cum e ea.
Un job sau chiar doua, ca sa te tina ocupt si sa nu te mai gandesti la fata care te-a inselat.
Scrie mi privat si iti spun eu cum sa treci peste! Lasa naiba pastilele pentru ca nu sunt bune!
Plimba-te prin padure mai bine decat sa iei pastile.
Cu cat mai mult te gandesti la ceva care in interpretarea ta in acest caz e o problema, cu atat mai mare vei vedea "problema" Traieste momentul, nu trai in trecut.
Nu exista pastile care sa te faca sa uiti, exista pastile care "te fac zombi", te amortesc dar nici fericire nu vei simti
RRSecularHumanist întreabă: