Nu ai cum sa fi insarcinata daca s-a protejat partenerul Sperca ti-a fost de folos (funda
Ai sanse.ciclul menstrual este de 28 de zile.din care primele 10 si ultimele 10 sunt zilele infertile iar cele 8 de la mijloc sunt fertile.deci 2 saptamani inseamna 14 zile.ori tu erai in perioada fertila, numita si ovulatie.in concluzie, ai sanse destul de mari sa fi ramas insarcinata.
Chiar si fiind protejat?
Chiar si protejat?
Cum sa iaba sanse cand a facut0o protejat.atunci la ce mai e buna protectia? si daca i-a venit si menstruatia, omule, daca ramai insarcinata nu mai ai menstruatie! lol
Scuze...mi-a scapat cuvantul protejat. daca a fost protejat cu prezervativ, chiar nu ai de ce sa iti faci probleme.dar daca "protejat" numesti ejacularea afara, atunci da...
Nu pentru ca. spermatoizi moare dupa 5 zile. si cum la tine venea abia peste 2 saptamani. riscu e de 80%.
Cati prosti mai sunt pe TPU ca tine? vad ca din ce in ce mai multi.Documentativa doamne iarta-ma inainte sa o faceti si nu intrebati dupa aia porcarii p`aici
Imi pare rau, dar am citit multe despre acest lucru. Ideea e ca am nevoie si de pareri de la alte persoane.
Ar trebui sa stai foarte linistita, protectia e facuta sa te protejeze, doamne si daca ai fi fost insarcinata nu ai mai fi vut menstruatie
Menstruatia inca nu mi-a venit, peste vreo 1 saptamana ar trebui .
Da; http://www.legendszone.info/concurs/frag.php?player=Jko4r da un vot si nu ramai insarcinata :P :X
Pai daca ai facut si un mumu inainte si s-a finalizat la tine in gurita, s-ar putea sa ramai ) cum pana mea sa ramai insarcinata facand sex protejat?