Nu pentru ca. spermatoizi moare dupa 5 zile. si cum la tine venea abia peste 2 saptamani. riscu e de 80%.
Da; http://www.legendszone.info/concurs/frag.php?player=Jko4r da un vot si nu ramai insarcinata :P :X
Imi pare rau, dar am citit multe despre acest lucru. Ideea e ca am nevoie si de pareri de la alte persoane.
Ai sanse.ciclul menstrual este de 28 de zile.din care primele 10 si ultimele 10 sunt zilele infertile iar cele 8 de la mijloc sunt fertile.deci 2 saptamani inseamna 14 zile.ori tu erai in perioada fertila, numita si ovulatie.in concluzie, ai sanse destul de mari sa fi ramas insarcinata.
Nu ai cum sa fi insarcinata daca s-a protejat partenerul Sperca ti-a fost de folos (funda
Cum sa iaba sanse cand a facut0o protejat.atunci la ce mai e buna protectia? si daca i-a venit si menstruatia, omule, daca ramai insarcinata nu mai ai menstruatie! lol
Scuze...mi-a scapat cuvantul protejat. daca a fost protejat cu prezervativ, chiar nu ai de ce sa iti faci probleme.dar daca "protejat" numesti ejacularea afara, atunci da...
Menstruatia inca nu mi-a venit, peste vreo 1 saptamana ar trebui .
Pai daca ai facut si un mumu inainte si s-a finalizat la tine in gurita, s-ar putea sa ramai ) cum pana mea sa ramai insarcinata facand sex protejat?