Da, ai putea fi insarcinata. Metoda de contraceptie folosita de voi este una cu risc mare (cam 30% pe luna), de aceea este strict rezervata cuplurilor stabile, casatorite, in viata carora un copil n-ar fi tocmai o problema.
Simptomele incep cam la 3 saptamani de intarziere a emnstrei, dar tine cont ca aproximativ 60% din femei nu au simptome in primul trimestru de sarcina (cu exceptia lipsei menstrei).
Este timpul primului test de sarcina. Fa-l maine dar neaparat din prima urina de dimineata. Daca este cumva negativ, mai repeta-l, in aceleasi conditii dupa 3 zile (tot din prima urina de dimineata). Dupa al doilea test este neaparat necesar sa te vada ginecologul tau.
Fa un test de sarcina.
Da,sunt sanse sa fii insarcinata,intrucat voi faceati sexul la risc, fara protectie. Exista lichidul pre-ejaculator, care contine spermatozoizi si poti ramane insarcinata de la el.In plus, nu tot timpul poti fi sigura ca nu a ejaculat in tine, se intampla sa nu se retraga la timp si e nevoie de o cantitate de sperma echivalenta cu o gamalie de ac pentru a ramane insarcinata.
Fa un test de sarcina si mergi si la ginecolog.E posibil sa ai si vreo infectie sau vreo afectiune medicala din cauza careia sa-ti intarzie menstruatia.
Si eu am mai patit, pot fi si dereglari hormonale.mai stai putin si daca nu-ti vine e mai bine sa mergi la un medic sa-ti faci un control. oricum aveti grija, nu cred ca iti doresti sa ramai... funda?:*
Pai mai asteapta o saptamana si daca se intampla la fel consulta un medic ginecolog.
Ca medic iti spun ca daca ati folosit prezervativ sasele de a firamas gravida sun mici. In cazul uiui act sexual neprotejat chiar daca el nu a simtit ca ejaculeaza in timpul actului organele genitale se lubrifica natural (in cazul masculin eliminand mici cantitati de sperma neestimavive) deci nefiind necesara o ejaculare masiva. DAR nu cred ca ai de ce sa te temi atata timp cat a trecut doar o saptamana... in general poate fi o dereglare la nivel hormonal ce a determinal intarzierea menstruatiei. Mai asteapta 3 4 zile si daca situatia ramane la fel consula un medic de specialtate ginecolog. Bafta
Copchile . Si daca nu a ejaculat in tine ce? De ce naiba va e asa greu sa va informati?
Bineinteles ca poti ramane insarcinata, sansele nu sunt foarte mari dar se poate.
In timpul actului sexual, partenerul elimina cantitati mici de sperma.
Si nu o mai amana cu ginecologul daca nu cumva ai chef sa faci avort.
Am mai avut intirzieri chiar si cind n-am avut relatii, dar acum cind stiu ca au fost ma tem foarte tare