Pentru nimic dar sa stii ca chiar asta e adevarul chiar am cunoscut o fata in situatia ta si da si u ai dreptate cand zici ca nu e bine sa ai relatii cu cineva cu care nu iti vezii viitorul dar mai e si reversul medaliei ala care spune daca nu incerci nu castigi. Precum biletul la loto nu poti castiga daca nu joci
Nu e adevarat, minciuni. Poti sta linistita, nu o sa patesti nimic.Multe fete se lasa "convinse" cu astfel de articole publicate de x prost care nu are ce face.Ele devin astfel victime manipularii baietilor si cand isi vor da seama ca au facut o greseala este deja prea tarziu.Nu face si tu greseala asta, nu ai de ce sa-ti faci griji.
Nu nu o sa ai probleme grave de sanatate. Stiu o fata care era in aceiasi situatie si in afara de unele dereglari cum imi placea mie sa fac misto de ia nu avea probleme de sanatate. Singurele pronleme pot fii doar de ordin psihologic. Pan la urma urmelor sa stii ca din cand in cand o partida nu strica mai eliberezi si tu hormoni etc.
Deacord cu tine caci uneori nu stim sigur ce va urma insa riscam si jucam plus la aceasta nici noi nu sintem de fier si odata cu trecerea timpului si dorinta sexuala e mai mare, mai ales cind este alaturi un baiat chipes si tandru, dar totusi viata e ceva mai mult decit un joc si chiar merita sa analizam lucrurile mult mai mult, pentru ca sexul pentru multe fete nu e doar un sport dar o daruire de sine intr-o mica sau o mai mare parte, si-apoi raminem cu un gol in suflet si la urma urmei pacat de noi daca suntem iubite doar pentru o aventura, un joc sau pentru o noapte.
Depinde. in unele cazuri in afara de dereglarile hormonale pot aparea si niste chisturi la san (de obicei bengni/ datorati tot dereglarilor hormonale). dar pentru asta trebuia sa ai o viata mai activa sexual, decat de 2 ori(adica mult mai activa ).mai mergi la ginecolog macar o data pe an la cate un consult si o ecografie.