| Sara2 a întrebat:

Am avut un contact sexual protejat, dar la urma dupa ce a iesit afara, a tras de prezervativ si a sarit o picatura de sperma pe covor, este posibil sa raman insarcinata? se poate sa se fi scurs si cand si-a dat drumul si era inauntru? prezervativul nu era spart ca l-am verificat iar sperma era in varf, imi este foarte frica crying

10 răspunsuri:
| Flaviucu a răspuns:

Daca prezervativul nu era spart nu avea cum sa lase in tine.

| Fatanumarul1 a răspuns:

Da,corect daca nu era spart e totul ok:*

| cryssu2008 a răspuns:

Daca prezervativul nu era spart nu ai cum sa rtamai insarcinata. Iar acea picatura poate a sarit in interiorul prezervativului. In orice caz, pentru o mai mare siguranta nu ar strica un test de sarcina!

| Sara2 explică (pentru cryssu2008):

A sarit in clipa in care el a tras de prezervativ sa il scoata deci dupa ce iesise afara, pana la test o sa mor de inima ca trebuie sa astept 15 zile, mai ales acum de sarbatori sad

| cryssu2008 a răspuns (pentru Sara2):

De ce trebuie sa astepti 15 zile? exista teste in farmacii care se fac la orice ora si au o probabilitate de 99%. oricum din ceea ce spui nu cred ca e vreo sansa sa ramai insarcinata/

| mona a răspuns:

Daca nu era spart atunci nu ar trebui sa iti faci probleme

| PiTbuLuL a răspuns:

Nu nu ai sanse sa fi daca zici ca o iesit sperma cand lo dat jos si nici no fost spart deci nu te teme totul e okbig grin
Sall!
Bafta!

| Estera123 a răspuns:

Atata timp cat avea prezervativul 'pe el' cand era in tine si si-a dat drumul, nu ai de ce sa iti faci griji. Mai ales ca l-ai verificat si nu era spart.

| drhotzu a răspuns:

Te-ai gandit vreo secunda ca poate nu era sperma? ci lichid vaginal? care seamana foarte mult cu sperma?

| mandeaxxl86 a răspuns:

Cred ca mai intelept ar fi sa-i faci si la covor un test de sarcinawinkinglaughing