| Mihaela2023 a întrebat:

Am avut un prieten timp de 2 săptămâni pentru că el era din alt oraș.
După ce a plecat țineam legătura pe internet.
De curând el a cunoscut altă fată și nu-mi mai răspunde la telefon, ba chiar m-a blocat de pe Facebook.
De ce se comportă astfel? Din cauza acelei fete?
Sau pentru că e departe?

6 răspunsuri:
| Rockass987 a răspuns:

Cel mai probabil a contat aici și distanța dintre voi, dar din ce descrii el și-a găsit pe altcineva și nu mai vrea să aibă vreo legătură cu tine, mai ales că te-a blocat și că nu-ți mai răspunde. Ghinion.

| Blackrose18 a răspuns:

Cand ti-am citit întrebarea mi-au dat lacrimile au trecut 5 luni de cand am patit asa ceva si inca ma gandesc la el zilnic eu am vorbit cu el 6 luni apoi dintr-o data mi-a spus ca se vede cu alta si el nu rezista distantei, simteam ca innebunesc, iti propun sa treci peste, sa nu te mai gandesti si vreodata daca se va intoarce nu accepta, te va răni si mai mult crying((

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu, treaba n-ai? Lasa-l naiba si vezi-ti de treaba ta.
Ti se pare ca 2 saptamani sunt 40 de ani? Nici numele nu-l retii dar sa mai fie vorba de sentimente.
Esti tu prea copilaroasa si fara ocupatie, lasa omu in pace, vine altul, nu asta e problema, tu ai grija de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Blackrose18):

Ba oameni buni ati innebunit cu totii?
Da mai lasati ba realtiile si vedeti-va de viata, ati turbat cu relatiile intrati in depresie ca ati vorbit 2 luni si ''v-a parasit''. Mai cititi ba o carte, iesiti din casa, mai lasati tableta si telefonul ala cu tiktok pe el.

| Blackrose18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu am 10 ani, relatia mea nu a fost un hobby, mi-am dăruit 6 luni din timp pentru omul asta, nu iti da cu parerea DAca nu stii

| Cristian84 a răspuns:

Nu raspunsul e simplu nu te a iubit cu adevarat si cand a gasit pe altcineva tea parasit complet desi mi se pare ciudat ca distanta nu e o problema atata timp cat iubesti pe altcine poate fi si din capatul lumi dragostea nu tine cont de distanta