| Ch0c0lat3DuIs3 a întrebat:

Am cunoscut la balul bobocilor un tip super dragut, cred ca incepe sa-mi placa de el, si eu nu vreau sa ma indragostesc de el si apoi sa sufar iar dupa un dip care nu merita, imi puteti spune ce pot face? funda celui care are un sfat mai bun :* Multumesc

Răspuns Câştigător
| NewSummer2013 a răspuns:

Depinde de "tip", nu toti tipii "nu merita"winking

Cunoaste-l mai intaiwinking

Eu zic sa-l mai studiezi catawinking sa mai intrebi colegi/ colege despre eltongue sa vezi km cum se manifesta el, etc tongue Nu asa hopa topa la prima vedere sa te si indragostesti. Am facut-o si eu, si am gresit. Cat despre "placut", e normal sa-l placiwinking Mai ales daca e dragut day dreaming dar de la a-l place...pana a-l iubi, e o diferentawinking Placutul se refera doar la aspectlove struck, sau la stilwinking Dar a "iubi" persoana, a te indragosti total de ea, e cu totul alt ceva.winking

Eu zic sa mai astepti happy Sa mai vezi cum se comporta, sa afliii mai multe date despre el. E un sfat prietenesc, dat din propria experienta.

Nu te aruncaaaaaaaaaaa asa doar pe considerentul ca e "frumos, dragut, etc" E plin de ei:-J Si urat sa fie, important e sa te iubeasca sincer love struck Ca de baieti frumosi si gaunosi, plina lumea:-J...

1 răspuns:
greece12
| greece12 a răspuns:

De ce ti-e frica,de aia nu scapi.
Daca pana acum ai avut numai experiente nefericite, acum a venit timpul sa sufli si-n iaurt!
Asa ca, abtine-te.Nu fa nimic pana nu vezi ce face el,pana nu te convinge prin comportamentul lui ca ii placi mult si ca nu e un superficial.
E singura cale si cea mai sigura.
Nu te mai avanta,invata sa astepti,invata ca gesturile tale sa fie un raspuns la gesturile lui si nu fii iarasi tot tu, cea care intreaba!
Cu tactica asta cuminte, nu vei mai suferi niciodata.Nu-ti ramane decat sa o urmezi.
Mult noroc!