anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cunoscut-o pe mama iubitului meu dupa 6 luni de relatie, fiindca atunci s-a intors in tara.
Prima impresie - foarte aiurea - s-a luat de mine ca de ce chiuleste fiul ei. Cred ca la 16ani ar trebui ca fiecare sa raspunda de greselile pe care le face, nu era vina mea ca el lipseste, nu l-am obligat eu.
Sunt o fata destul de ok: nu fumez, nu beau, nu m droghez, citesc mult, imi plac plimbarile, ma tin de scoala, sunt sincera, nu-l insel, fac curatenie, cu mancarea nu prea le am, invat cat de cat, am de gand sa-mi iau bacul.
daca as avea timp si de-un loc de munca as face-o si p-asta, nu inteleg ce nu-i convine la mine.
El obisnuia sa ma conduca pana aproape de casa, din neatentie a luat amenda pe autobuz si maica-sa a tipat la mine ca eu l-am pus sa ma conduca, dar el s-a oferit mereu.
Mi-a vorbit foarte urat femeia, a tipat, eu i-am vorbit politicos, am respectat-o si nu am jignit-o asa cum a facut ea.
Mi-a zis:,, mai usor cu venitul pe la noi ca te trecem la intretine", un apropo jegos de genul `nu mai veni pe aici`
Drept pentru care nu mai merg la el acasa pana pleaca ma-sa din tara. Ce parere aveti, ce ar trebui sa fac?

8 răspunsuri:
| AddaRosee a răspuns:

Buna,
Pai parerea mea e ca nu ar trebui sa te agiti, e destul de greu sa faci o prima impresie grozava, e normal plus ca mamele sunt mai protectoare, spune-i baiatului sa vorbeasca cu ea si sa ii spuna sa aiba rabdare sa te cunoasca, dar desigur daca ai spus ca pleaca din tara nu cred ca e cazul sa te mai deranjezi asa mult, dar ai putea incerca. sper a ti-am fost de ajutorwinking

| Cristiann25 a răspuns:

Ce mama handicapata are! Nu e vina lui dar totusi ar trebui sa iti ia apararea nu sa lase o javra sa se ia de tine.Ce nu suport genul asta de mame(catele)!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum adică a luat amendă pe autobuz?
Și el n-a zis nimic când ea comenta ca nesimțita? Urât din partea ei, urât, urât!

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

Ce face soacra?

| Dariusuu a răspuns:

E decizia ta, depinde cât de mult îl iubeşti şi dacă merită să mai stai lângă el cu o aşa mamă.
Ai putea să vorbeşti cu el să discute serios cu maicăsa, e inacceptabil aşa ceva.

O zi perfectă îţi doresc şi succes!

| Cristiann25 a răspuns (pentru h3r):

Ooo dragostea mea! Cum dau de tine? Eu iti cer numarul tu pauza.Da odata un semn! Ah ce rau sunt!laughing

| Doηηa a răspuns:

Până la urmă tu nu stai cu mama lui ci cu el.
Poate că așa a fost educată mama lui să se comporte cu oamenii, nepoliticos de altfel.
Eu zic că nu are rost să pui la suflet, nu merită.

| MetalHead04 a răspuns:

Retardata femeie, nu stiu, nu o mai da pe acolo cat e jita acolo.