Pai asa fac multi...pe internet pun poze sa arate cat mai bine si in realitate lasa de dorit...parerea ea e sa-l eviti pentru ca e un strain si nu sti ce are in gand cu tine.
Fiindcă există tot felul de aplicații în ziua de astăzi,din păcate. Și probabil băiatul respectiv nu prea are încredere în el,daca spui că era foarte diferit. Însă,fizicul să știi că nu contează (bine, orice băiat\barbat trebuie să se îngrijească), dar ceea ce contează e să te înțelegi, sa aveți chestii in comun,să apară mereu un subiect de discuție. Daca crezi că merită, poți încerca, nu ai ce pierde. Și crede mă, am cunoscut persoane de pus in ramă, dar caracterul lor au lăsat de dorit.
Poate e editata cu ajutor unor programe, poate a facut o mie de poze si a aleso pe cea mai cool, cei drept e o diferenta intre o poza si real, de asta se intalnesc doua persoane real, daca nu te atrage fizic, nu simti nimic, ce sens ar avea, lasa-l si cauta altul, nu il baga in nici o lista a prieteniei ca i dai false sperante
Haț. Ai picat în capcană. Mai bine cunoști un băiat din viața reală, idk. Adică cel puțin am o fată cu care pe FB nu vorbesc absolut deloc, dar în viața reală nu ne putem opri din vorbit.
Are de pierdut timp, de ce sa isi pierzi timpul cu un om pe care nu il placi? in acest timp poti gasi un baiat de care chiar sa isi placa, hai sa fim sinceri la sf de an voi nu dati nici o sansa daca nu va atrage fizic, desigur ca pe TPU spuneti ca da, dar in realitate daca nu o atragi fizic nu te baga in seama sau te baga in zona prieteniei
Eh, asta este.
Sa fim sinceri, sunt mai mult ca sigur ca si tu pui poze doar care te avantajeaza, eh, asa e si el.
Sunt 3 cazuri: Arati in poze exact cum arati in realitate
Arati in poze mai bine ca in realitate (esti fotogenic)
Arati in poze mai prost ca in realitate (nu esti fotogenic)
Asta este, fiecare cum are norocul.
Cat despre relatia ta cu el, daca pe tine te-a atras doar pentru ca era dragut in poze, atunci categoric nu ar trebui sa ai o relatie cu el, deoarece, 1, nu arata ca in poze, 2 nu e suficient sa-ti para un tip "dragut" pentru a fii cu el, aici ma refer in cazul in care vrei totusi ceva relativ serios.
Numai bine