Eu nu te-as sfatui sa mai esi cu el, este evident i se pare ca gasit o prostuta care se gindeste ca os ii dea "sex" nu te lasa prada asfelor de baiati, crede-ma os apara un baiat care os strabata dealuri pentru tine, dar nu de asta care nu-i capabil sa plateasca un suc...Si un baiat care se indragosteste la prima vedere nu o zice indata dar cugeteaza asupra declaratiilor))Am trecut si eu prin aceasta! Te iubeste ala care este gelos, care iti scrie noaptea sms cu ma gindesc la tine, care dimineata pria ce face te suan pe tine!
Hmm, urmareste sex si cam atat. Sfatul meu e sa mai cauti, nu exista iubire la prima intalnire, sau iubire pe messenger. Ceea ce ma surprinde pe mine, este faptul ca vi aici si pui intrebarea asta. adica pui intrebari la care sti deja raspunsul. De ce faci asta?
Parerea mea e ca ii lipsesc cei 7 ani de acasa. Nu se merita deloc. E doar o pierdere de vreme .
Instinctul tău te conduce în direcţia corectă. Un astfel de băiat nu te respectă şi nu te merită. Probabil vede legătura voastră ca pe o joacă sau încearcă să te aducă în pat. Oricum ar fi, stai departe de el. Comportamentul lui dovedeşte lipsă de bună creştere şi de maturitate. Respectă-te, ţinteşte mai sus!
Scuze ca rad dar nu ma pot abtine)))))))).
Am niste prieteni de genul si pot spune ca le plac fetele prea mult.Cel mai bine te feresti de baieti de genul
Neseriosi ca acesta vei gasi peste tot. Eu spun sa nu te grabesti pentru ca o sa apara si persoana potrivita pentru tine
Cam cati ani ai tu? atitudinea lui este clara(nu exista dubii legate de intentiile lui), intrebarea este: merita sa fi folosita pentru a fi acceptata intr-un grup? daca tot iti place de el, macar incearca sa il atingi in punctele sensibile, poate daca ajunge sa tina la tine(cu adevarat) o sa isi schimbe temperamentul, dar. de obicei viata bate filmul.
Eu n-aș putea face asta niciodată. Adică să mi-o "pun" de 3 ori pe zi.
Să mă ia dracu - acu chiar m-am enervat.
Pe bune acum - sigur așa a zis? Nu de alta, dar eu dacă aș reuși performanța asta, aș da de băut la toată lumea - îți dai sama că nu m-aș mai uita nici la 30 de lei, darmite la 3.
Bine - sincer să fiu, cred că aș fi in stare și să-mi donez toți banii unei biserici...
Mai dar ma doare burta *scuze mele * auzi ce dobitoc, bati tu app de fosta ca faceai sex cu ea de 3 ori pe zi la o fata care esti la prima intalnire )tampita e lumea. Daca ai scapat de el bine ai facut, si mai bine ca tiai dat seama ce vrea, luadute vezi domne ca te iubeste si alte abureli din astea. tine-o tot asa cu capu pe umeri si ai grija cas multi fustangii deastia care vor doar sex