Din moment ce te-a jignit și a pus accent pe aspectul fizic înainte să îți dea șansa să te cunoasca spune foarte multe despre el că bărbat. E posibil sa nu fie iubire ceea ce simți tu ci doar putina obsesie, poți învăța ceva din aceasta experiența.
Faptul ca te-a jignit si ca ti-a vorbit urat, spune foarte multe despre el, un om care nu poate sa vada mai departe de aspectul fizic, nu merita sa iti pierzi vremea cu el, inteleg si faptul ca, cu fizicul e primul contact, dar exista si metode frumoase prin care refuzi o persoana, nu asa cum a facut-o el. Incearca sa te gandesti ca nu te merita, nici macar n-a vrut sa te cunoasca ca om, a judecat din prima.
Iarta-ma ca-ti spun dar nu poti sa iubesti enorm pe un barbat pe care nu-l cunosti decat online.
Tu pari a avea o problema mentala, daca nu lasi omul in pace si-l hartiesti atata.
Nu m-ar mira daca ar apela la politie sa poata scapa de tine, fiindca comportamnetul tau este total anormal, odata ce nu vrei sa intelegi ca omul ala nu te iubeste si nu te vrea.
Cum poți iubi pe cineva care te-a jignit? Ești cumva masochistă?!?
Uită-l. Eventual ai puțin grijă și de aspectul tău fizic și mergi mai departe.
Capul sus, p'eptu-nainte și 'next'!
Așa faceți toate, nu dați o șansa unui băiat de care nu va place
https://www.tpu.ro/......tiile-the/
De ce a fii numit urat este o jignire daca doar sufletul contează? De ce a folosi cuv grasa este o jignire? De ce sa se ocolească adv, majoritatea nu suporta grași, macar tipul e sincer
Pai in acest timp nu ai trimis si tu o poza lui? Sau el ție?
Ca daca te vedea din timp iti datea block din prima, noi nu profitam de voi, de timpul vostru, nu va ținem ca catele, nu ne plăceți adio, a fii numit gras =nu este o jignire, grasimea este nesănătoasa si poate dauna sănătăți =iți vrea binele, a fii numit urat nu este o jignire decât daca ești superficial si consideri ca cuv frumos este cv pozitiv, cei drept voi vreți bărbați frumoși, iar ăștia frumoși nu sunt multi
Pentru ca este o jignire, daca nu ai nimic bun de spus sau nu te atrage acea persoana poti s-o refuzi frumos si sa ai bun simt. De ce sa faci un om urat, gras etc, ce vina are omul ala ca asa este el, de unde stii tu ca persoana aia nu e grasa din motive de sanatate? De ce trebuie sa judecam? Nu-ti place, la revedere, nu te obliga nimeni, nu esti mai smecher ca ai jignit.
Nu exista grasa din cauze medicale,exista calori,trebuie sa recunoastem realitatea,nu sa vindem gogosi pentru o fundita sa parem ingerasi pe internet,da,nu ne plac grasi,eu sunt gras si recunosc asta, mai bine imi spuneau fetele ca sunt urat nu cu povesti cu sufletul,voi nu puteti fii sincere,profitati de noi, timpul nostru si niciodata nu spuneti adevarul ca si rebecca, pe orice aplicatie se uita omul la tine apoi iti da mesaj, de ce sunt necesare poze pe aplicati de dating, lasati vrajeala asta
Daca avea diabet si ii spunea ba nu baga dulciuri ca ajungi in coma diabetica,viata nu cum va imaginati voi in puf,viata este dura,grea, oameni sinceri par la prima impresie rai dar macar sunt sinceri, taci si vezi daca au dreptate si pui in aplicare nu sa fii tu ignorantul ala prost, da esti gras, da esti urat, astea te motiveaza, nu sunt jigniri
Din moment ce te-a jignit și a pus accent pe aspectul fizic înainte să îți dea șansa să te cunoasca spune foarte multe despre el că bărbat.
dar tu nu pui accentul pe aspectul fizic? iar o dam in vrajeli feminine
Acest barbat m- a injurat si m- a jignit foarte mult, sunt cuvinte pe care nu le pot repeta si nu meritam asa ceva fiind femeie. Nu sunt grasa, am slabit intre timp tinand regim si facand sport, sunt plinuta. Multi oameni ma considera superba. Fara modestie pot spune ca sunt frumoasa, o persoana deosebita si cu o anumita pregatire.
Mergi mai departe, treci peste și caută pe cineva care sa te aprecieze la adevărata ta valoare. Nu te mai înjosi și îl mai cauta.
Cui ii pasa ca esti Fara modestie pot spune ca sunt frumoasa, o persoana deosebita si cu o anumita pregătire.
tu ai venit aici sa te lauzi, bine ți a făcut la ce fițe ai in capul tău
) ce va mai place sa pozati in victime, sau mai bine zis sa pozezi ai impresia ca voi sunteti sfinti, saracutii de voi unde erau specimenele pline de sinceritate, daca tu bagi in tine calorii, asta nu inseamna ca nu exista persoane care se pot ingrasa de la glanda sau alte lucruri, n-a zis nimeni ca e o scuza, dar exista. Pune mana si slabeste si nu te mai plange ca femeile nu sunt sincere sau mai stiu eu ce, e usor sa ne plangem de mila.
Ai luat cv legale mai mult ca sigur, am sous ca greutarea vine din calori, ce victima m-am dat ma
Nu, dragule, nu am luat nimic, victima te-ai dat prin toate vorbele alea cu, femeile nu sunt sincere, nu spun in fata...da' voi sunteti toti? Fiecare om de diferit, nu toate femeile suntbla fel, cum nici barbatii nu sunt.
) cand nu mai ai nimic de zis, zici asta.dar de unde stii, ne-ai incercat pe toate? Din ce te-ai plans mai sus reiese ca nu te-a vrut niciuna, ar trebui sa-mi ridici un semn de intrebare, nu mai cauta sa dai vina pe altii, cand problema esti la tine
Mai lasa-ma ca aspectul fizic nu e totul, daca pentru tine e problema care te impiedica sa fii fericit, fa ceva in privinta asta si nu te mai plange ca nu te vor femeile ca-s ele niste mincinoase, pe bune, esti penibil. Daca eu vin si-ti zic ca barbatul meu are burta si ca-mi plac barbatii cu burta, tu vii si-mi spui ca mint)
Si.unde scrie ca n-am voie? Tu esti ala frustrat si plangacios.
Cu toti suntem frustrati, eu am spus adevarul, aspectul fizic conteaza, cat despre ca a numit o urata si grasa nu sunt jigniri, voi dati vreo sansa sa cumoasteti nu fiti ma ipoxrite
Anonim519 întreabă: