Din moment ce te-a jignit și a pus accent pe aspectul fizic înainte să îți dea șansa să te cunoasca spune foarte multe despre el că bărbat. E posibil sa nu fie iubire ceea ce simți tu ci doar putina obsesie, poți învăța ceva din aceasta experiența.
Tu inca nu ai invatat ca dragoste cu de-a sila nu se poate? Un sfat foarte bun ti-a dat Jassmina.
Tu ori faci misto de noi, ori esti dusa rau.
Sa inteleg ca, daca pe tine te fac femaile gras si urat o iei ca pe un compliment) daca jignire nu e. O sa mori singur cu gandirea asta de 2 lei
Decât cu vrăjeală cu sufletul contează era asa mai bine, acum 12, 13 ani când chiar am crezut în sufletul contează, iubire, sinceritate, am fost prost recunosc
Dragostea nu se poate cu forta. Tu ai putea iubi pe cineva obligată? Daca te a jignit cu atat mai mult, invata da te respecți, sa ai demnitate
Ti-am mai zis ca, daca tu ai avut ghinion in viata, nu inseamna ca toata lumea are, pur si simplu ai dat peste femei care si-au batut joc de tine, mi se pare josnic sa zici ca " toate-s la fel ", doar pentru ca n-ai fost in stare sa vezi, simti ca femeia de langa tine te foloseste. Sunt atatia oameni care au relatii frumoase, bazate pe iubire, respect, etc si vii tu aici de unul singur dupa atatia ani de deceptii si cataloghezi femeile in halul asta. N-a zis nimeni ca nu exista si de alea, de aia suntem diferiti, dar faptul ca tu ti-ai pierdut orice urma de respect si incredere, nu inseamna ca-ti da dreptul sa generalizezi, acum fara nicio vrajeala si nimic.
Ai scris un roman iar concluzia e același aspectul fizic contează
Da, concluzia e ca o sa mori singur, du-te si te calugateste acolo n-or sa mai fie " toate la fel " si nici nu te mai minte nimeni?
Da, cu totii murim singuri, dar unii dintre noi isi mai si traiesc viata pana sa moara singuri?
Anonim519 întreabă: