| AlinaSolomon a întrebat:

Am cunoscut un barbat pe o retea de socializare, am vorbit o perioada si dupa un timp l-am cunoscut si in realitate. M-am indragostit pana peste cap de el. Problema e ca el m-a respins cand m-a vazut spunand ca nu il atrag, ca sunt prea grasa. M-a jignit foarte tare folosind cuvinte urate si injuraturi la adresa mea si a mamei. Greseala mea a fost ca i-am facut rost de numarul de telefon si l-am cautat de multe ori pana m-a blocat si nu mai raspunde. Il iubesc enorm si nu pot continua viata. Va rog sa-mi dati un sfat fara batjocura. Ce as putea face in aceasta situatie sa pot vorbi cu el sa-i spun ce sentimente am?

Răspuns Apreciat de Editori
| Rebella1 a răspuns:

Din moment ce te-a jignit și a pus accent pe aspectul fizic înainte să îți dea șansa să te cunoasca spune foarte multe despre el că bărbat. E posibil sa nu fie iubire ceea ce simți tu ci doar putina obsesie, poți învăța ceva din aceasta experiența.

41 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru RAY):

Sa inteleg ca te vei ingrasa si mai mult, cum fizicul nu contraza, si daca esti urata, asta e, nu toti suntem frumosi

| mi25 a răspuns:

Tu inca nu ai invatat ca dragoste cu de-a sila nu se poate? Un sfat foarte bun ti-a dat Jassmina.
Tu ori faci misto de noi, ori esti dusa rau.

| AnnaMariaaa a răspuns (pentru RAY):

Sa inteleg ca, daca pe tine te fac femaile gras si urat o iei ca pe un complimentlaughing) daca jignire nu e. O sa mori singur cu gandirea asta de 2 lei

| RAY a răspuns (pentru AnnaMariaaa):

Decât cu vrăjeală cu sufletul contează era asa mai bine, acum 12, 13 ani când chiar am crezut în sufletul contează, iubire, sinceritate, am fost prost recunosc

| Emma30555 a răspuns:

Dragostea nu se poate cu forta. Tu ai putea iubi pe cineva obligată? Daca te a jignit cu atat mai mult, invata da te respecți, sa ai demnitate

Ti-am mai zis ca, daca tu ai avut ghinion in viata, nu inseamna ca toata lumea are, pur si simplu ai dat peste femei care si-au batut joc de tine, mi se pare josnic sa zici ca " toate-s la fel ", doar pentru ca n-ai fost in stare sa vezi, simti ca femeia de langa tine te foloseste. Sunt atatia oameni care au relatii frumoase, bazate pe iubire, respect, etc si vii tu aici de unul singur dupa atatia ani de deceptii si cataloghezi femeile in halul asta. N-a zis nimeni ca nu exista si de alea, de aia suntem diferiti, dar faptul ca tu ti-ai pierdut orice urma de respect si incredere, nu inseamna ca-ti da dreptul sa generalizezi, acum fara nicio vrajeala si nimic.

Ai scris un roman iar concluzia e același aspectul fizic contează

Da, concluzia e ca o sa mori singur, du-te si te calugateste acolo n-or sa mai fie " toate la fel " si nici nu te mai minte nimeni?

Cu toți murim singuri

Da, cu totii murim singuri, dar unii dintre noi isi mai si traiesc viata pana sa moara singuri?

Asta e