| Silvia93 a întrebat:

Am cunoscut un tip acum 2 ani,ne intelegem bine,am fost langa el cand a suferit dupa fosta si tot felul.
Vara trecuta nu prea am vorbit, dar din septembrie tot vorbim aproape zilnic. El spuna ca ma considera prietena buna.
E timid si nu a mai facut sex cu nimeni pana acum.
Problema este ca imi tot spune "no strings attached" dar vrea sa facem sex pentru prima oara.(amandoi)
Sa fim doar sex friends? Ar insemna ceva pentru el? Sau e doar o greseala pe care eu as face`o? S ar putea indragostii avand in vedere ca e si prima lui data?
Avem peste 20 de ani, va rog raspunsuri ca lumea.

Răspuns Câştigător
| Nonameagain a răspuns:

Amintirile pot fi din orice domeniu mai putin din sex. Da, barbatii doresc repede sex si numai sex. Sint in stare sa promita orice pentru asta (citeste postarile de pe aici). Dar, asta nu-i leaga. Va trebuie ceva trainic care sa va lege in cazul in care vrei un viitor cu el. Amorul e ca focul: arde puternic, arde rapid, se stinge si nu mai ramine nimic; nici cenusa, e spulberata de vint. Da, intr-o relatie solida, sexul facut cu dragoste este necesar. Dar nu e bun pentru inceput. Ce amintiri veti avea la batrinete? Pozitia din data de?
Daca el nu poate sta un an linga tine, sa te sustina, sa te ajute, fara sa sariti repede in pat, mai bine cauta pe altcineva.

2 răspunsuri:
| Nonameagain a răspuns:

Nu sexul face sa te indragostesti de cineva. Daca la "peste 20 de ani" nu faci diferenta intre dragoste si sex...

| Silvia93 explică (pentru Nonameagain):

Nu fac diferenta pentru ca nu am avut nici una dintre ele, e normal.
Nu prea am avut contact cu oamenii ca sa pot stii cum sa ma comport cu ei.
Eu ma referam, sa incep sa fac sex cu el, sa fiu acolo pentru el, sa creeam amintiri ca pentru viitor sa sper ca ceva va fi intre noi si ca amintirile acelea ne-au legat (inclusiv sex) sau sa nu ma las "pacalita" ca sa fac sex apoi sa ma lase (fiind o bataie de joc pentru el si nu ceva serios) iar eu sa imi caut pe altcineva care merita?