Nu e prea mare greseala da` s-ar putea ca el sa devina gelos.Desigur eu cred ca baiatul care a spus sal pupi te place.
Du-te si spune-i iubitului tau ca tu pe el il iubesti si spune-i exact cum s-a intamplat.Iti doresc mult noroc!
Incearca sa il impaci cu mai multa afectiune pentru el cereti scuze pentru ce ai facut!
Sau daca nu merg chestiile acestea sentimentale poti incerca o alta varianta, mai riscanta dar e posibil ca dupa el sa vina ca un mielusel la tine!
Daca nu merge cu parerile de rau zii ca daca nu te intelege sa incheiati chiar acum si asta o sa-l dea imediat peste cap iar chesti asta o sa il faca sa isi dea seama ca a gresit si poate o sa se intoarca la tine, dar ai grija samai tii legatura cu el ca sa fii sigur ca nu pleaca de tot!(e o chesti foarte riscanta dar daca merge se al tau )
Bafta in continuare!
Ii spui asa. uite, a fost doar o gluma ca intre amici.imi pare rau ca team suparat, hai nu mai fi te rog. uite promit ca nu o sa se mai intample
vorbiti ca doi oameni normali, nu va luati la cearta pe un motiv asa banal
bafta
Cum doamne sa se supere pe un pupic pe obraz pe care i la-i dat! EPIC inseamna ca s-a saturat de tine sau ii este rusine sa fie sarutat in public merge-ti in casa si va "prabusiti" in cuibusorul de nebunii
Mutubal întreabă: