| laudima22 a întrebat:

Am doua mari probleme le zic eu.
1. Sunt femeile, îmi plac toate femeile pe care le văd alea mature cu forme, și mă gândesc doar la s*x. Vreau o relație serioasă cu o fată de vârsta mea, și mai e o problemă că astea de 20 ani+ nu mă prea atrag.
2. Am devenit dependent de m**turbare, e ca un drog de când m-am despărțit de prietena mea, m-am afundat in alte alea. filme erotice, etc. nu știu cum să mai scap de așa ceva. Îmi tot zic eu in minte "Gata, de mâine nu mai fac, sunt alt om, o să mă schimb, și nimic. Știu că trebuie multă ambiție dar nu mă recunosc pe mine ce sa mai fac sa nu mai fac lucrurile astea, și să mă intereseze de fete de vârsta mea 23 ani. Am probabil și o perioadă mai proastă, dar cat să și țină "perioada" asta nu se mai termină odată. Eu degeaba scriu aici daca nu mă țin de cuvânt. Trebuie sa iau o hotărâre odată și să îmi pun ambiția.

5 răspunsuri:
| FreshSalad a răspuns:

Femeile mature poate iti plac ca ele stiu deja ce vor, sunt mai directe sau chiar nu ai avut o relatie prea frumoasa cu mama ta si incerci sa ti gasesti iubirea in alea mai mature. E normal dupa o despartire sa o dai pe masturbare dar nu trebuie sa exagerezi ca sa te lasi ar fi ok sa stai mai mult timp pe afara, sa iti tii mintea si mainele ocupate cu altceva si nu sta pe tik-tok sau Instagram ca si de acolo iti vin pofte. Cand iti vine sa ii dai ridica-te si pleaca de acasa

| dullcat a răspuns:

Ce inseamna dependent de masturbare? O faci de mai multe ori pe zi? Este o diferenta mare intre situatia in care o faci de plictiseala si cea in care, intr-adevar, are corpul tau nevoia respectiva.

| Hrea12345 a răspuns:

Te numesti Dima Laur si esti femeie! Mare tampit poti fi.

| laudima22 explică (pentru Hrea12345):

Cine a zis că sunt femeie? Sunt bărbat. ce legătură are numele cu sexul omului.

| Georgiana199306 a răspuns:

Părerea mea este ca ar trebui sa vezi un psiholog, nu este o rușine, pur și simplu tratezi o problema care necesita ajutor. Odată ce începi sa ți pui probleme cum ca nu mai ești persoana care erai, este clar ca ceva s-a intamplat, starea ta mentala s-a dereglat si nu este ok pentru tine, poate si despărțirea de prietena ta, nu ai reușit sa treci peste și te afunzi în chestii care îți aduc alinare. Orice ar fi, vei trece peste asta, ai încredere ca vei reuși.