| HelpMeNow a întrebat:

Am ejaculat la wc dupa care am urinat putin >= spermatozoizii au fosteliminati de urina, dupa 2 ore am facut sex neprotejat, nu am urinat in iubita, doar lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina? Repet : Distanta 2 ore + urinare dupa prima ejaculare, ajutor

Răspuns Câştigător
| Weyland a răspuns:

Şansele sunt mici, dar îţi recomand să faceţi sex protejat de-acum în colo.

În plus, nu cred că era în perioada de ovulaţie, nu?

7 răspunsuri:
| NickName01 a răspuns:

Ce zici, eşti pregătit să devii tătic?
Sau care crezi că este urmarea firească a acestor lucruri specifice căsătoriei?

- Căsătoria este scopul. Căsătoria urmează doar peste câtiva ani. Casatoria înseamnă muncă, căsătoria e dură, căsătoria cere sacrificii, cere integritate. Oare ce i-a făcut pe unii să creadă începând cu anii "80 că sexul e gratis, că nu ar fi mare lucru, că pot să se culce cu cine vor şi... într-o zi să îşi pună o rochie albă sau un costum şi zâna magică a disciplinei va da nişte praf magic peste ei... şi atunci, vor putea să controleze ceea ce nu a încercat niciodată să controleze. Ar merge? Categoric Nu!

- Multe cupluri au experimentat durerea infidelităţii şi a adulterului. Se pot vedea peste tot familii rupte pentru că cineva nu a avut control! Persoana cu care te vei căsători merită tot ce ai mai bun – onoarea, demnitatea. Respectul şi integritatea pe care le arăţi faţă de tine şi faţă de cea iubită este un indicator foarte bun a ceea ce se poate aştepta mai tarziu...

| HelpMeNow explică (pentru Weyland):

Menstruatia i-a venit pe 9 ( vineri ) iar urmatoarea ar trebui sa vina pe 12 ( luna viitoare ) => 34 de zile (+/- 3 zile sa zicem ), deci minim 31 de zile menstruatia, ovulatia avand loc pe 26 sau pe 29, depinde cum vine urmatoarea menstruatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa fie cu noroc! Lichidul ala de care vorbesti tu contine sperma destul cat sa fecundeze un ovul al fetei, asa ca sa ne chemi la botez ca dam dar ca lumea

| Swal a răspuns:

1. Lasa-ma sa ma minunez de sado-masochismul de care dai dovada.
2. Gata.
3. Inca putin...
4. Destul.
5. E foarte probabil sa fi ramas gravida, tu oi fi ejaculat in wc, dar sigur si ramas cu resturi de spernatozoizi care pot prinde viata, concluzie => Spala-te, igiena de fier tata.
6. Sado-masochist notoriu
7. Bleah

Răspuns utilizator avertizat
| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Ajutorrrrrr! Dupa un act sexual SPALA_TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE si uite asa poate ai evita si problemele si igiena,ar fi ok. Sa nu uit, spune-i si la domnisoara sa se spele.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Există RISC de sarcină!

Sunt NECESARE 48 de ore ( până la actul sexual neprotejat ) FĂRĂ ejaculare, ca să fi destul de "sigur" că NU sunt spermatozoizi pe canal!

Vezi alte DETALII la linkul :
http://www.clopotel.ro/......r-141.html

De asemenea, vezi mai multe detalii în răspunsul pe care ţi l-am dat la întrebarea din 24 august.

Toate cele bune.