Asta se intampla pentru ca nu le iubesti cu adevarat.La tine este doar o atractie.Intr-o zi vei intalni o fata care sa o iubesti cu adevarat si atunci se va schimba situatia.
Asa mi se intampla j mie mereu.desi sunt fata, imi place un baiat super mult, mai ales cei care sunt indiferenti q mine, iar dupa ce sunt q el m plictisesc j ii dau papucii. poate ink n-am gasit o pers p care sa o placem q adevarat.sunt doar niste atractii pasagere...asa ca nu-ti face griji, asa suntem toti adolescentii.ink nu stim ce vrem de fapt
Este o problema fara leac. Esti nascut in zodia gemenilor? Chiar daca nu, caracterul acesta al tau este o mare povara pentru tine si pe care ai sa o simti la adevarata sa valoare dupa o anumita varsta, cand probabil ai sa te mai maturizezi si plictisesti de atata schimbare si cautare. Cand va veni acea zi ai sa te linistesti...si probabil ai sa ai si o familie... SUCCES
Asta se intimpla deoarece tu doar le simpatizezi nu sunt persoanele care le iubesti cu adevarat sau nu va potrivitzi.si mie mi s-a intamplat asa sa ma intilnesc si sa ma plictisesc de acel baiat... nu e nimic o sa-ti gasesti o fata pe care o so iubesti poate acum nu ai gasit persoana sufletului tau.
E instinctul de vanator, pur masculin si normal atata timp cat nu ramai la stadiul asta. Cu varsta s-ar putea sa te maturizezi.
Mutubal întreabă: