Îl poți interpreta ca și el s-a saturat de tine la câte ai făcut.
Acum 8, acum 10, azi încă 2?
Ai început sa ai iluzii de la asa stres pe tine.
Explica ne și noua cum s-a întâmplat sa crezi ca ai rămas însărcinată sa îți spunem. Nu mai face de-anpulea teste
Dupa cum scrie in prospectul testului, rezultatele se interpreteaza dupa 10-15 minute. Ma gandesc ca ai citit ce scrie pe el, nu?
Dar uite, pentru ca e foarte importanta cantitatea pentru tine, ca sa te convingi iti voi raspunde pe mai multe voci.
Ania: Ai fi mai fericita daca nu ai face nimic pana la casatorie. Atunci nu ai fi avut problemele astea. Pacea si aromonia pot fi obtinute doar cu certificat si impartasanie. Domnul fie cu voi!
VerginicaVacaGrasa: Cand am citit intrebarea ta m-a luat cu ameteala. Noroc ca a venit seful si m-a sprijinit. Imi vine sa dau cu pumnul in masa cand vad situatii ca a ta, complet scapate de sub control. E numai vina lui, probabil ca nu ti-a platit nici consumatia in oras.
Violetta: Sigur cel cu care ai avut sex are cucul mic. Vezi de ce intampla daca nu asculti de parinti? Pune mana si invata, ca-ti prinde bine, ca la anisorii tai tu, si de fapt toti cei care nu sunt nascuti in acelasi an ca si mine, nu stiti nimic si sunteti total si complet pe langa.
Sadrian: Cum interpretezi? Ce interpretezi? Ce simti? Ce ai simtit? Zic ca nu e bine asa.
Doctorandus: Iti traduc mai jos un articol din Childrens Health Magazine [...].
CristiDinBucuresti: Cati ani ai? Si cat porti la pantofi?
Onur: Daca c-el cu care ai facut te iubea 100% cu Adevarata, dar 100000%%%% cu AdevaratA atunci facea e-l testele in locul tau. De unde ai loat testele?
Dullcat: Uite aici 3 linkuri cu podcasturi si tutoriale pe Youtube, 2 tratate si un articol pe wikipedia. PS: Jos Patriarhia!
SuntSerios: Nu il poti interpreta.
Relian: Nu stiu, la noi aici in America testele se interpreteaza singure, pe aplicatie.
Ray: A fost atractie fizica intre tine si prietenul tau? Ca daca nu a fost atractie fizica, nimic nu mai conteaza. Trebuie mereu sa fie atractie fizica. Romania e praf, doar untermensch acolo, traiasca Deutschland.
Sper ca te-am ajutat.
Scrie foarte clar in linkul trimis anterior, dar aparent e tare greu sa citesti :
,, O linie stearsa pe testul de sarcina, mai bine spus, doua linii, din care una stearsa, poate fi interpretata in doua moduri.
Cel mai frecvent, a doua linie pe stestul de sarcina inseamna ca esti insarcinata, oricat de palida ar aparea.
Insa acest rezultat nu are o singura interpretare. A doua linie stearsa pe testul de sarcina poate fi o linie de evaporare.[...]
Daca cea de-a doua liniuta de pe testul tau apare in intervalul in care este recomandat sa citesti testul, nu este o linie de evaporare.
Daca insa ai citit testul initial, nu ai vazut o liniuta, apoi l-ai citit din nou dupa ce s-au scurs mai bine de 5 minute, cel mai probabil este vorba despre o linie de evaporare si nu esti insarcinata.
In situatia in care esti intr-adevar insarcinata, insa liniuta aparuta pe testul de sarcina a fost una foarte slab conturata, cel mai probabil ai facut testul de sarcina prea devreme, iar nivelul de hormon din sange nu era foarte mare. Pentru siguranta, repeta testul de sarcina la cateva zile dupa intarzierea menstruatiei.'' - https://baby.unica.ro/......33326.html
Nu puteți și voi sa ajutați cu un raspuns? trebuie sa aruncați cu "hate"?
Trimit linkuri pentru ca informatia se fixeaza in creier citind un volum mai mare, nu doar un rezumat.Plus ca nu strica si ceva in plus, asa pentru cunostinte generale.
Daca era asa usor multi de aici ar fi retinut informatia dupa ce le dai mura in gura, insa e evident ca in realitate nu se intampla asa din moment ce revin cu aceeasi intrebare de 20 de ori.Si este unul din motivele pentru care la scoala/liceu/facultate trebuie sa citesti de rupi, nu sa ti se dea ca la prosti doar ideile principale pe care le scrii pe caiet.
Cea dea doua liniuța slab vizibila a apărut la câteva ore, iar pe caseta apăruse pete de "urina"
Ti-am mai raspuns si anterior, fara niciun hate.
Acum cand imi dau seama ca iti este lene sa deschizi un link, vrei sa vin eu acasa la tine sa iti citesc cu voce tare sau?
Nu era un repros, stai chill. Ziceam doar ca ala e stilul tau.