Nu e nici o problema nu vad ce e asa rusinos, faza e ca daca si el ti-a facut sau doar tu
Sa inteleg ca ori esti foarte mica (ai sub 15 ani) ori esti foarte religioasa...
Sexul oral nu este josnic. Este pur si simplu o alta forma de a-ti satisface partenerul si de a explora limite si senzatii sexuale.
Este considerat chiar normal de majoritatea cuplurilor care au viata sexuala sanatoasa.
Perversiunile si fanteziile sexuale practicate inaintea sau in momentul intretinerii sexului, contribuie la intarirea relatiei dintre 2 persoane care se iubesc, deoarece sunt considerate absolut normale de catre marea majoritate a persoanelor cu principii mai liberale. Poate fi considerata ca fiind un pacat sau ceva "josnic" doar de catre o persoana cu "educatie" religioasa.
Multumesc am 18 ani chiar azi am facut si nu nu am o viata religioasă oricum merci
Destul de rau ca nu ai viata religioasa si daca voi ii incurajati la asta e si mai rau.E NORMAL sa te simti josnic, deoarece e ceva josnic, dar mila lui Dumnezeu e mare.
Josnic!? Daca as putea ti-as da o medalie.E de apreciat cand lumea e deschisa la minte si se gandeste si la partener.
Stai linistita, nu ai facut nimic josnic.Si el ti-a facut? Sau doar tu i-ai facut lui?
Bună Bianca!
De ce să fie o problemă? Îți faci partenerul să "înnebunească" iar eu nu văd un lucru rău în asta.
Dacă și tu te-ai simțit bine, eu zic că e OK.
Toate cele bune!
Sexul oral e o practica normala intr-un cuplu si e ok sa il faci atata timp cat amandoi sunteti de acord. Da, este o problema ca ai facut sex oral desi consideri asta a fi ceva josnic.
Eu sunt adepta deschiderii in privinta sexului, dar daca tu te simti rau pentru ce ai facut inceteaza sa o faci. Bine, ai putea sa incerci sa iti schimbe mentalitatea, dar asta e mai greu.
Nu e josnic, doar aia cu mintea inchisa considera sexul oral ceva josnic, sexul oral este o contopire armonioasa intr-un cuplu, prietenul tau e un norocos ca are asa gagica cu mintea deschisa
Sexul nu e josnic numai dacă e făcut cu lumina stinsă, sub plapumă,... îmbrăcaţi.
Cu plăcere!
beausingurlamasamea întreabă: