Eu in locul tau l-asi cauta, si lasi tine in prate pana ar incepe sa planga...
nu trebuie sa ii zici nimic la inceput, vorbele sunt de prisos
Nu pot doar asa sa ma duc si sa-l iau in brate`... : ) trebuie sa fie alta solutie`...
Fie ca iti place fie ca nu, trebuie sa platesti chestia asta... e bine ca ai inceput sa il cauti, continua sa faci chestia asta si daca cu adevarat tii la el, la un moment dat o sa isi dea seama ca ai flirtat in gluma...
Tie daca iti pare rau, incepi sa vorbesti si sa te dai in "gluma" la prietenul lui? Fara rautate, dar daca iti parea cu adevarat rau nu faceai asa.
Ai facut asta acum treaba e deja consumata. Cauta'l, incearca sa ii explici ca nu a fost nimic serios, doar glumeati si voi ca intre prieteni si nu credeai ca o sa se ajunga la asta. Important este ca ti-ai dat seama de greseala si ca iti pare rau si incerci sa rezolvi.
Daca te iubeste va intelege si te va ierta:X. Ai incredere in tine si incearca sa vorbesti cu el.
Multa bafta!:*
Trebuie sa il surprinzi tare daca vrei o sansa, daca paci ce ar face si un mincinos, trebuie sa fie prost sa se mai uite in ochii tai
Eu unul... nu stiu ce sa zic, ai dat de dracu
iti urez mult noroc
Nu te lua dupa prostii de genul "daca te iubeste, te va ierta". daca tu il iubeai, nu faceai asta.(punct)
stai cu prietenul lui daca tot va place sa "glumiti".
GabrielGB întreabă: