| Gigi20001 a întrebat:

Am făcut dragoste cu iubita mea neprotejat fără să-mi dau drumul în ea în plus ea luase pastila de a doua zi acum 3 săptămâni poate rămâne însărcinată

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca poate ramane insarcinata. Pastila aia si-a facut efectul acum 3 saptamani, nu ieri sau azi, cand ai facut tu sex cu ea, putad fii chiar in plina perioada fertila, de data asta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pastila de a doua zi are efect, dupa cum isi pune si numele... imediat dupa actul sexual nu dupa 3 saptamani

| Gigi20001 explică (pentru Violleta2022):

Pai dacă nu era în perioada fertila este un risc mai mic?
Au trecut 5 zile și n-are nici simptome precum ar fi însărcinată

| Madaxo97 a răspuns:

Pastila aia luată acum 3 saptămâni nu mai are nicio relevanță, niciun efect, dacă era în perioada fertilă și ai scăpat chiar și o picătură în ea sunt șanse de sarcină. De ce faceți neprotejat dacă nu vreți sarcină? Nu vă înțeleg

| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu ai ejaculat în ea, nu sunt șanse sa rămână gravida.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Gigi20001):

De unde sti ca nu era in perioada fertila?
Odata ce a luat pastila de adoua zi, NIMENI de pe fata pamantului nu-i mai poate calcual urmataorea ovulatie, perioada fertila si menstruatie, fiindca din acel moment cand a luat acea "bomba homonala" totul s-a dereglat hormonal in corpul ei, putand avea perioada fertila si ovulatia in orice perioada a lunii.
Deci sexul neprotejat la 3 saptamani dupa ce a luat pastila, poate sa-i aduca si o sarcina foarte simplu si usor, fiindca ovulatia se poate produce oricand!