| Lucky9441 a întrebat:

Am facut marti 1mai sex neprotejat cu prietenul meu, el spune ca nu si-a dat drumul in mine(a dat in afara), dar eu cred ca si-a dat. Dupa 4 ore de la ct.sexual am luat Postinor(pastila de a 2 a zi) si dupa 12 ore am luat`o pe a 2 a. A 2 a zi mi s-a facut rau, greata, dureri de burta, ameteala... Ieri, dupa 4 zile, mi-a fost la fel de rau. E din cauza pastilei? O fata mi-a spus ca ciclul trebuia sa vina dupa 2 zile, de la administrarea pastilei, pe internet scria ca dupa 5. Azi e a 5 a zi si nu mi-a venit. Data mea normala de incepere a menstruatiei era pe 1-2 mai. Ce sa mai cred? Am ramas sau nu gravida? sau Totul e din cauza pastilei?

Răspuns Câştigător
| Madyupsik a răspuns:

Salut. nu panica si fii linistita. E din cauza pastilei si acestea sunt reactiile ei. Nu cred ca ai ramas gravida, pentru ca 1.AI LUAT PASTILA DE A DOUA ZI. 2. Semnele de graviditate nu apar asa repede, ele apar dupa 3-4 saptamini dupa c.t sexual. Cred ca ar trebui sa mai astepti 3-4 zile. Si apoi sa faci un test de sarcina(pentru a fi precisa ca nu ai ramas gravida). Si sa stii ca unul din efectele pastilei este ca intirzie ciclul menstrual(pentru ca cind fetele au ciclul ele sunt mai fertile adica predispuse sa ramina insarcinate.Bafta

5 răspunsuri:
| DPaul a răspuns:

Din cate stiu eu grata nu vine dupa o zi doua. Posibil sa fi patit ceva din cauza mancarii bundente, soarelui sau altor factori de 1 mai.happy

| inger02 a răspuns:

Este din cauza pastilei draguto. am citit eu pe internet despre acesta pastila si spunea foarte clar ca reactiile sunt de varsaturi, greturi si dureri. este de la pastila. stai linistita.nu iti face griji. atata timp cat ai luat pastila de a 2 zi corect dupa prospect e in regula.

| butterfly27 a răspuns:

Buna.Sunt efectele pastilei.Si eu am patit acelasi lucru.Doar ca in lunile ce au urmat mi s-a dereglat menstruatia.Si doar dupa vreo 2-3 luni a revenit la normal. Efectele sarcinii nu apar asa repede. Poti eventual peste vreo saptamana sa-ti faci un test.Dar eu zic sa stai linistita. pupici

| Amelya02 a răspuns:

Menstruatia falsa poate sa vina, poate sa nu vina.

| Mita28 a răspuns (pentru Madyupsik):

Si tu spui toate astea din experienta nu... Dar stai tu ti-ai bagat-o acum 4 zile prima data si ai devenit expert ginecolog