Spermatozoizii nu sunt fantome, nu trec prin obiecte.Atunci cand intra in contact cu suprafete uscate, reci, in apa etc mor in cateva minute.Doar in mediul din vagin supravietuiesc deoarece acolo au toate conditiile necesare.
Asa ca nu, aia mici nu au trecut de pe mana ta prin lenjeria fetei, ajungand la destinatie.NU.
Sunteti speriati pentru ca nu aveti habar cum functioneaza.Cand stiti, atunci apucati-va de preludiu si sex.
Ai incredere in tine, sanse 0%. Doar atunci cand e sex normal are sanse Sfatul meu daca este virgina si e asa speriata sa incerci sa nu pui accent pe trup, stiu ca e greu pentru tine ca baiat dar crede ma ca e pura si puteti sa evoluati foarte fain de la suflet la trup adica sa va sudat iubirea si respectul reciproc in permanenta ca atunci cand va decideti sa treceti la pasul trupesc, sa faceti o familie tu sa stii unde iti e inima si ea la fel.
Ai mai pus intrebarea asta si observ ca n-ai avut chef sa asculti niste videoclipuri de cateva minute ca sa afli cu ce se mananca.
Menstruatia poate intarzia sau sari chiar luni bune din multe alte motive, nu doar din cauza sarcinii.
De citit:
https://www.drmax.ro/articole/intarzierea-menstruatiei
https://www.sfatulmedicului.ro/......atia_13859
Este imposibil ca de la petting (mangaieri si atingeri) sa lasi pe cineva gravida!
Degetele tale NU pot intarzia o functie fizologica a altei persoane, fiind imposibil sa-i intarzii menstruatia.
De fapt, ciclul acestei fete este de tip NEREGULAT, de aceea vine cand vrea el.
Sa trina minte asta, fiindca fetele si femeile care au acest tip de ciclu NEREGULAT, nu vor putea NICIODATA sa tina o aplicatie de fertilitate si nici sa-si calculeze vreodata ovulatia, perisoada fertial sau urmatorul ciclu mentraul, fiind corpul lor NU produce menstre regulate.
In acest caz, daca va incepeti viata sexuala, folositi intotdeauna PREZERVATIVUL, fiindca femeia poate ramane gravdia in orice zi a lunii, nefiind posibil sa afle cand aare ovulatia si cand intra in perioada fertila.
A inceput sa o doara burtica, insa menstruatia tot nu apare. Astazi a ametit si a vomitat…. Nu stiu de la ce.a stat mult in picioare. Totusi e posibil sa fie o sarcina? Repet, nu ne-am atins organele sau ceva. Doar eu am atins-o cu degetele mele. Hai sa exageram si sa spunem ca eram murdar pe degete cu lichid (eu nu-mi amintesc sa fi fost asa, dar hai sa ne imaginam). In acest caz ne putem gandi la sarcina?
Iata de ce este bine sa nu va jucati cu organele sexuale cand sunteti copii atat de mici, de credeti ca puteti face bebelusi cu degetele.
Sa mearga la medic ca are indgestie de la mancare. Ametelile si stare de voma au alte cauze la fata asta.
Nici femeile gravide nu au simptome de voma mai devreme de 3 saptamani de sarcina, fiindca nu-i normal.