| BiancaByutza4 a întrebat:

Am facut petting cu prietenul meu si dintr-o reactie stupida am hotarat sa renuntam la lenjerie.Precizez ca nu m-a penetrat, nu a ejaculat in sau pe mine(de fapt, nu a ejaculat deloc) si nici lichidul preejaculator nu cred ca era.Eu sunt inca virgina.Ar putea exista risc de sarcina? Multumesc!

10 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Nu, stai linistita! happy

| neutrino a răspuns:

Daca reactia a fost stupida, atunci poti sta linistita.

| BiancaByutza4 explică (pentru neutrino):

Ok, am sa iau in considerarea partea de dupa virgula. Merci! laughing

| Cristiann25 a răspuns:

Cat de proasta esti fetito?

| Danysan a răspuns:

Eu zic ca tu nu observi ca ceea ce faci nu e bine-pentru ca al agiti pe ala asa aiurea! Saracu baiat cand te-a vazut goala cred ca te-ar fi pupat si in ***numai sa il lasi sa te fu*ta iar tie nici ca ti-a pasat.Riscuri de Sarcina nu sunt dar fi o fata mai oki-si crede-ne si pe noi ca ne doare sa va vedem si sa nu va avem.

| BiancaByutza4 explică:

Am pus o intrebare.Nu esti obligat sa raspunzi, poti sa iti vezi de treaba.Si nu cred ca te-am jignit sau ceva de genul.

| Dariusuu a răspuns:

Nu eşti.

Data viitoare fii mai atentă.

| darkbog a răspuns:

Clar NU.

| SilentStriker a răspuns:

Pettingul este ceva normal, te ajuta sa-ti cunosti mai bine partenerul de viata cu care nu poti inca sa iti incepi o relatie sexuala in adevaratul sens al cuvantului. Cat despre sarcina, cum crezi tu ca ar fi asta posibil? Chiar daca ar fi ejaculat in tine nu erau sanse 100% sa ramai insarcinata. Si, esti virgina, nu cred ca iti imaginezi cat de mici sunt sansele sa ramai insarcinata cand practici petting/heavypetting. Numai bine!

| maradi3 a răspuns:

Adica,era intr-atat de cald incat ala si-o fluturat scula in incapere doar ca sa va faceti vant? Intr-o incapere in care era o femeie goala? Doamneeee...da, sigur numa de la vederea sculii lui n-ai avut cum sa ai urmasi! happy