| tejucu a întrebat:

Am facut sex cu iubitul meu vineri seara, si as dori sa stiu daca am sanse sa raman insarcinata, mentionez ca si-a dat drumu afara. care sunt sansele?

Răspuns Câştigător
| tinka1 a răspuns:

Sansele sunt de 0, 001%. La mine si-a dat drumul in anus si mi-a curs din anus in vagin si am ramas insarcinata sad dar am facut avort si nu e asa de strasnic sa ramaii insarcinata. Data viitoare foloseste prezervativulwinking Fundita?

14 răspunsuri:
| Dyanita a răspuns:

Buna. Nu poti ramane insarcinata dar pe viitor poti sa te protejezi pentru a fi mai sigura si fara griji.

| 15Larisa04 a răspuns:

Atata timp cat si-a dat drumul afara, nu ai cum sa ramai insarcinata dar ai grija pe viitor. Foloseste prezervativ pentru orice eventualitate, sa nu te trezesti cu surprize.

| SarcasmBoy a răspuns:

Exista sanse, pe viitor folositi prezervativul.

| mona a răspuns:

Sansele sunt minime

| pisisexy20 a răspuns:

Inseamna ca, daca si-a dat drumul afara, esti insarcinata.

| Yhugato a răspuns:

Deci este posibil sa ramai insarcinata din cauza lichidului preejaculator sau seminal, care poate contine spermatozoizi si ajuta in lubrifiere, sansele sunt foarte mici dar ar fi mai bine sa-ti iei un test de sarcina care te-ar ajutawinking

| Arkhasas a răspuns (pentru Yhugato):

Câte cazuri personale cunoşti tu de femei care au rămas însărcinate din cauza lichidului preejaculator?
Cazuri reale,din România.
Aici fata cere sfaturi practice nu teoretice.
Că teoretic n-ar trebui să ieşi din casă că poţi să mori, poate să-ţi cadă ceva de pe bloc în cap, poate să intre unu cu maşina în tine, poate să vină unul să-ţi taie gâtul, dar practic nu se prea întâmplă asta.

| Yhugato a răspuns (pentru Arkhasas):

Da, am uitat sa mentionez asta, dar este un caz posibil nu? mersi ca m-ai avertizat.

| NnDWtf a răspuns:

Vineri de obicei sunt sanse imense.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NnDWtf):

laughing)))))))))))

| LordCroft a răspuns:

Sanse 100% felicitari, gandeste'te la nume

| HueyFreeman a răspuns (pentru Arkhasas):

Nici in casa nu-i bine, poate sa cada blocul pe tine.

| Arkhasas a răspuns (pentru HueyFreeman):

Nici să respiri n-ai voie, poate zbura o pungă de afară care intră pe geam şi ajunge fix la tine în gură şi te asfixiezi.

| Crat3r a răspuns:

Se poate totusi sa ramai.