Sansele sunt de 0, 001%. La mine si-a dat drumul in anus si mi-a curs din anus in vagin si am ramas insarcinata dar am facut avort si nu e asa de strasnic sa ramaii insarcinata. Data viitoare foloseste prezervativul Fundita?
Buna. Nu poti ramane insarcinata dar pe viitor poti sa te protejezi pentru a fi mai sigura si fara griji.
Atata timp cat si-a dat drumul afara, nu ai cum sa ramai insarcinata dar ai grija pe viitor. Foloseste prezervativ pentru orice eventualitate, sa nu te trezesti cu surprize.
Deci este posibil sa ramai insarcinata din cauza lichidului preejaculator sau seminal, care poate contine spermatozoizi si ajuta in lubrifiere, sansele sunt foarte mici dar ar fi mai bine sa-ti iei un test de sarcina care te-ar ajuta
Câte cazuri personale cunoşti tu de femei care au rămas însărcinate din cauza lichidului preejaculator?
Cazuri reale,din România.
Aici fata cere sfaturi practice nu teoretice.
Că teoretic n-ar trebui să ieşi din casă că poţi să mori, poate să-ţi cadă ceva de pe bloc în cap, poate să intre unu cu maşina în tine, poate să vină unul să-ţi taie gâtul, dar practic nu se prea întâmplă asta.
Nici să respiri n-ai voie, poate zbura o pungă de afară care intră pe geam şi ajunge fix la tine în gură şi te asfixiezi.