Omule, dar unde naiba ati facut-? in padure?! Normal ca poate fi deja lipit ceva acolo! Du-te imediat cu ea la ginecolog! si alta data nu ma fa fara prezervativ! RESPECT-O!
Esti fericitul posesor al unui bebelus. Ce veti face cu ¨cadoul¨?
1.Il va pastra?
2.Il va avorta?
3.Il va avorta, dar cu tine nu o sa se mai culce niciodata.
Stii de ce, pentru ca nu ai nici o treaba cu sexul, apa, si cunostiintele despre conceperea copiilor.Imi pare rau, nu mai incerca sa nenorocesti alta fata.
Sigur ca da, dar din practica mea ti-o pot spune ca mai sint cazuri cind nu ramane insarcinata, oricum, tine minte permenent sa te speli, inainte si dupa, si daa o faci fara sa ai mare grija, dar pentru a nu sta cu frica in san, atunci foloseste prezervativul, sau fata trebuie sa i-a niste anticonceptionale, cam atat, bafta
De prieteni sau prietene ai grija, ii respecti, pe cand tu ai procedat ca un... Tu nu ai auzit de prezervativ, fata a avut incredere in tine si acum posibil sa suporte consecintele, macar acum sa te comporti ca un barbat adevarat si sa ii fii alaturi, sa nu fugi ca un las...
Bay vere nu te mai lua dupa astia.nu are cum sa ramana...intreaba si u oameni care au mai experimentat acest lucru la fel ca tine. Alegi ce raspuns vrei. eu zic ca NU