Păi na, șansele sunt cam slabe cam 3% după părerea mea. Dacă ți-ai făcut laba, te-ai terminat afară și apoi i-ai băgat-o. e posibil. E posibil să fi rămas spermatozoizi pe "trompă".
Au trecut 2 zile dar... Încearcă " Pastilă De A Două Zi" acesta e numele. (Preț:în jur de 50 ron. O găsești la farmacie)
Pai nah, ce sa mai... La 13 ani suntem si medici! Sansele sunt 3% dupa parerea ta.
DECI:
NU EXISTA perioade infertile, nefertile sau cum naiba vreti sa le numiti. O femeie e fertila in fiecare zi a lunii. Diferenta este ca in unele zile este mai fertila decat in altele!
NU EXISTA ca dupa 2 zile ea CREDE ca e gravida. Pe motiv ca ce i-a venit ei ideea asta?
PASTILELE luate dupa 2 zile sunt luate fix DEGEABA. Plus ca fac rau si e indicat sa le iei doar daca e risc mare de sarcina.
Ori ai facut sex ori ai bagat-o o data? Ce naiba sex e ala?
Sa astepte sa ii vina menstruatia si daca intarzie mai mult de 7 zile sa faca un test de sarcina. Desi sansele sunt mici sa fi ramas de la "am introdus-o doar odata".
) Jesus!
Nu conteaza lungimea actului sexual ca durata, poate fi de ajuns si o singura intomisiune a penisului in vagin si daca acesta are pe gland sau in uretra urme de sperma iar femeia in acel moment este in perioada fertila exista posibilitatea de a lua nastere/a se forma o sarcina. Pentru ca o fata sa ramana gravida trebuie sa fie intrunite 2 conditii in mod obligatoriu, CU PRECIZAREA ca acest lucru trebuie sa se petreaca in acelasi timp si anume : 1- In primul rand CONDITIA PRINCIPALA este aceea ca fata/femeia sa fie in PERIOADA FERTILA, sau deja sa se fi produs ovulatia si sa existe un OVUL VIABIL in uterul ei care sa poata fi fecundat de un spermatozoid. 2- Sperma trebuie sa ajunga/intre obligatoriu IN VAGINUL EI, deoarece doar asa spermatozoizi existenti in sperma vor putea trece din vagin in uter. In concluzie pentru ca o femeia sa poata fi insarcinata IN PRIMUL RAND TREBUIA SA FIE IN PERIOADA FERTILA (obligatoriu) in momentul producerii sexului. Pe ce considerent a ajuns prietena ta la concluzia ca a ramas insarcinata din moment ce afirmati ca este in perioada infertila iar tu nu ai ejaculat in vagin? Acea pastila de a 2-a zi se administreaza DOAR la indicatia medicului ginecolog si numai in cazul in care acesta constata ca posibilitatea fecundarii ovulului sau a fixarii ovulului deja fecundat nu mai poate fi evitata.In cazul descris de tine se pare ca nici nu exista probabilitatea de a se forma o sarcina.Deoarece efectele adverse ale pastilei pot fi deseori foarte nocive organismului aceasta nu se administreaza la intamplare pe baza unei recomandari sau presupuneri.
Ce sex ati facut voi daca ai introdus penisul doar odata. Sexul normal este atunci cand se fac penetrari repetate finalizandu-se cu o ejaculare in prezervativ daca penisul a fost protejat, sau in afara vaginului daca penisul nu a fost protejat. Ce pastile sa ia? Sa meraga la medicul de familie sa solicite sa-i recomande pastile pentru protectie sexuala.
ClarkGable, eu am citit 62 de cărți legate de anatomia omului și gândirea omului. Aici pun întrebările sentimentale, la astă-seară varză