Probabil muschii s-au relaxat, inclusiv cei ai uretrei.Nu e nicio tragedie.
Contrar a ce a zis Violeta, urina si sperma nu sunt eliminate niciodata impreuna in acelasi timp : https://www.youtube.com/watch?v=fqsofCFQGJ8&t=69s
Sarcina poate aparea daca nu ati folosit prezervativ.
Nu am folosit prezervativ, este prima dată când am pățit să simt să urinez și chiar am urinat puțin
Daca nu doriti sa deveniti parinti, de ce nu folositi protectie?
Am făcut duș și pipi înainte de actul sexual, am mai făcut neprotejat și nu a fost probleme, doar acum a apărut problema asta cu pipi în timpul actului
Urinarea nu e metoda de protectie. Asa se tot vehicula informatia eronata pe timpuri, dar acum suntem 2023 si ai tot internetul la dispozitie pentru a afla informatii corecte din punct de vedere medical, deci nu exista scuze.
Cum sa rămână cu urină însărcinată? Doamne că minte n-aveti deloc, înainte sa faceți o prostie gândiți-o de 7 ori.
Altă dată faceți cu prezervativ.
Un prieten mi-a spus ca a patit la fel si i-a facut femeia gemeni, nu e de gluma cu de astea.Si evident du-te la preot pentru actul sexualvinainte de casnicie! Nu e ok prieteni sa faceti asa ceva.Nu mai plecati de la orele de religie din liceu! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va indrume in directia buna!