| Andrei224542 a întrebat:

Am făcut sex cu prietena mea, ea era peste mine și dintr-o dată am simțit să urinez și a ieșit un pic de pipi, sanse să rămână însărcinată? De ce am urinat în timpul actului sexual?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Probabil muschii s-au relaxat, inclusiv cei ai uretrei.Nu e nicio tragedie.

Contrar a ce a zis Violeta, urina si sperma nu sunt eliminate niciodata impreuna in acelasi timp : https://www.youtube.com/watch?v=fqsofCFQGJ8&t=69s

Sarcina poate aparea daca nu ati folosit prezervativ.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Andrei224542 explică (pentru dullcat):

Nu am folosit prezervativ, este prima dată când am pățit să simt să urinez și chiar am urinat puțin

| dullcat a răspuns (pentru Andrei224542):

Daca nu doriti sa deveniti parinti, de ce nu folositi protectie?

| Andrei224542 explică (pentru dullcat):

Am făcut duș și pipi înainte de actul sexual, am mai făcut neprotejat și nu a fost probleme, doar acum a apărut problema asta cu pipi în timpul actului

| dullcat a răspuns (pentru Andrei224542):

Urinarea nu e metoda de protectie. Asa se tot vehicula informatia eronata pe timpuri, dar acum suntem 2023 si ai tot internetul la dispozitie pentru a afla informatii corecte din punct de vedere medical, deci nu exista scuze.

| FindMyName a răspuns:

Cum sa rămână cu urină însărcinată? Doamne că minte n-aveti deloc, înainte sa faceți o prostie gândiți-o de 7 ori.
Altă dată faceți cu prezervativ.

| Dimi457 a răspuns:

Te-ai emotionat.

| PufuletiStarNesarati a răspuns:

Un prieten mi-a spus ca a patit la fel si i-a facut femeia gemeni, nu e de gluma cu de astea.Si evident du-te la preot pentru actul sexualvinainte de casnicie! Nu e ok prieteni sa faceti asa ceva.Nu mai plecati de la orele de religie din liceu! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va indrume in directia buna!