| anonimajsnaiznkamama a întrebat:

Am facut sex fără protecție, iar partenerul a scos-o la timp, dar a scăpat câțiva stropi. Astazi (a doua zi) am luat pastila, dar mi-e frica, un sfat, ceva?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti o mare proastă asta esti fara suparare, nu ai educatie sexuala deloc zero, cum sa i ei pastila de a doua zi daca el nu a ejaculat în vagin desteapto, au sarit cîtiva stropi, rahat, crezi tu ca cu cîtiva stropi sariti asa aiurea gata sarcina? Pastila de a doua zi este otravă o bombă hormonala, mama ta ce spune de prostiile pe care le faci? Stie ce faci sau nici macar nu i ai spus? Inainte de a face sex documenteaza te nu te îndopa ca o gîscă cu pastile, ce varsta ai?

| xBombonicax a răspuns:

Depinde de când ai avut ultimul ciclul și când ai o ulatie. Dacă a fost recent ai o șansa mare sa nu rămâi însărcinată însă dacă ai avut ciclul mai de mult și sa zicem ca ai fost deja in ovulare s-ar putea sa nu își facă efectul pastila de a doua zi. Cel mai bine este dacă vrei sa te protejezi sa folosești un prezervativ și sa mergi la medica dacă ți e teama ca pastila de a 2a zi nu a funcționat.