Stai liniștită că nu sunt simptome de sarcină. Te simți așa datorită stresului și cum nu prea mănânci, este clar. Greața, crampele și diareea sunt asociate stărilor de stres.
În timpul ciclului nu prea există posibilitatea să se instaleze o sarcina. Șanse sunt 0, 00000001%.
Pe viitor sincer îți recomand să mergi la un consult ginecologic ( de la 16 ani ai dreptul sa mergi fara un adult ) și să îți prescrie anticoncepționale? ( așa sigur nu vei mai sta cu stres ).
Mulțumesc, deocamdată am 15 ani. O să mă interesez pe viitor
Mama ta stie ca faci sex la 15 anisori?
Nu crezi ca ar trebui sa ai alte prioritati in viata ta, nu sexul la avrsta asta atat de mica, cand risti non stop sa iei BTS si sa ramai gravida?
Părerea mea este că, indiferent de reacțiile negative ale societății cu privire la acest subiect, nu cred că sexul la o vârsta aceasta este o problemă, atâta timp cât sunt conștientă de responsabilitatea mea și iau decizii mature în această privință. Scopul meu în a scrie despre această dilemă a fost să obțin răspunsuri adecvate, nu să primesc lecții morale despre vârstă. În ceea ce privește relația cu mama mea, nu toți copiii au aceeași deschidere și înțelegere cu părinții lor în astfel de chestiuni. Uneori, subiectele intime și personale nu trebuie să fie neapărat cunoscute de părinți. Din nou, nu văd de ce ar fi o problemă atâta timp cât manifest maturitate în ceea ce privește sexul la vârsta de 15 ani.
Mulți adolescenți încep să-și exploreze viața sexuală în jurul acestei vârste, nu că acest lucru ar fi neapărat ideal. Totuși, este o activitate care aduce satisfacție personală și, atâta timp cât este tratată cu responsabilitate, nu ar trebui să mi se reproșeze că nu sunt destul de dezvoltată mental sau alte lucruri de genul acesta.
Mai fetita, parerea ta nu conteaza fiindca esti inca minora fara capacitaea de intelegere si discernamant, fiind inca mult prea micuta la 15 ansori, de aceea LEGEA va protejeaza si pedepseste aspru prin inchisoare pe oricine are legaturi sexuale cu copii SUB 16 ani.
Una este sa iti exploatezi organele sexuale la anisorii astia si alta este sa intretii relatii sexuale, ceea ce tu nu realizezi si nu discerni aucm ca sunt lucuri diferite si extrem de periculoase, fiindca nu ai inca capacitatatea mentala, sa faci diferenta intre ele, si asta se vede din raspunsul de mai sus.
La 15 anisori inca ai corpul in crestere si dezvoltare inca nepregatit sa fie afectat de sex, nepregatit sa aiba o sarcina si sa ai copii la anisorii astia cand tu insati esti fara prea multa minte si fara o situatie materiala ca sa poti sa muncesti si sa-ti ingrijesti copilul, fiindca sexul la ansiorii astia duce si la sarcini nedorite.
Aici parintii tai trebuie sa-si ia raspudnerea legala si totala a ta, ca ei sunt tutorii tai pana la majorat, educandu-te si supravegandu-te strict sa nu ajungi sa faci ilegalitati, sa faci rele, sa ramai gravida la anisorii astia cand esti total incapabils a intelegi ce-i rau sau bine.